Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom elfelejteni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elfelejteni az exem,van esélyem még visszaszerezni?

Figyelt kérdés

Kicsivel több mint 2 hónapja veszünk össze akkor 2 hétig ment a vita(minden online)majd volt hogy ő keresett volt hogy én abba maradtunk hogy leülünk beszélni de ebből nem lett semmi.

Most úgy néz ki hogy van valaki neki kilátásba bár nekem a fejemhez vágta megint a régi dolgokat,viszont azt mondta hogy beszélhetünk.

Szerintetek mire véljem ezt? Ilyen gyorsan túllépett,de akkor miért mondta hogy beszélhetünk?

Szerintetek mit kellene tennem,valaki hasonló helyzetbe?

2020. szept. 27. 18:13
 1/3 Noren1989 ***** válasza:
82%

Csak szurkàlni akar, sérteni a még meglevő önbecsülésed. Normàliséknàl ezt nem hagyjàk és egy tiltàssal kizàrjàk azexeket az életükből.

Nyugodtan tedd meg, szeretettel vàrunk holnap is!

2020. szept. 27. 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:
82%

Ezek szerint ő ment el tőled. A beszélgetés ígérgetése csak elodázása a dolgoknak. Szédít.

Felejtsd el.

Ffi.

2020. szept. 27. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:
68%
Csak játszmázik, hátha te fogsz neki térden csúszva könyörögni. Úgy látszik, bevált, mert éppen kételyek vannak benned.
2020. szept. 27. 19:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!