Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy léptetek túl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy léptetek túl?

Figyelt kérdés
Lassan 4 éve lettünk volna együtt az exemmel. Szakított 2 hete. Pontosan tudom hogy megromlott én mégis javítani akartam, míg ő csak menekülni. Nekem előttem vannak a helyek ahol voltunk, emléknek a közös dolgok minden egyes dolog. Most úgy érzem hogy nem tudom elengedni. Nektek hogy sikerült túllépni egy hosszabb kapcsolaton,ahol ő volt az első szerelmed akivel tényleg mindennél jobban szerettétek egymást?
2021. márc. 19. 03:33
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Azzal, hogy minél jobban menekül csak neked tesz jól. Azok a férfiak, akik egyből lelépnek teszik a legjobbat, mert megspórolják az őrlődő haldokló fázisát a kapcsolatnak. Olyan ez mintha választani kellene a Guillotinenos lefejezés és hosszú éves leforgású osteosarcómás leukémia közt.

Mellesleg te Nő vagy férfi leszel- majd most a szakítás után? Ezen is gondolkodj egy.

2021. márc. 19. 03:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha te is akarod akkor túl tudsz lépni.

mindenki ezt teszi, senki nem hal bele, minden megy tovább.

Ne a síros zenéket hallgasd, ne a képeiteket nézegesd ne a közösségi oldalait nézegesd, foglald le magad, természet, sport, vagy ami érdekel, ismerkedhetsz és egyre és egyre kevesebbet és kevesebbet gondolsz majd rá idővel.

Aztán már csak egy emlék lesz ami egyre jelentéktelenebbé válik.

2021. márc. 19. 07:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy majdnem 4 éves kapcsoltom, mikor szakított velem az exbarátnőm. Haldokolt a kapcsolat, akkor lépett ki, mikor összeakadt egy másik sráccal. Én is javítani akartam, 19 voltam, első szerelem. Osztálytársak voltunk, gimi vége, közös baráti kör, mindennap láttam, gondolhatod milyen sz@r volt. Egy hónapra rá én is összejöttem egy lánnyal. Erre visszakönyörögte magát az exem. Gondolkodás nélkül visszafogadtam, erre pár nappal újra elhagyott a srácért... 2 évig volt ezzel a sráccal, közbe szinte napi szinten keresett engem is. Nem tudtam elengedni (a közös baráti kör miatt is, meg mert folyton nyomult). 2 évig borzasztó lelki állapotban voltam. Végül szakított a másik sráccal (egy újabb srác volt a képben), de még így is rámmászott volna közben. De akkor határozottan elutasítottam. Összejött ezzel a harmadik sráccal, és onnantól kezdve szállt le rólam. Akkor kezdhettem meg a lelki rendbejövést, hosszú folyamat volt, de be kellett látnom, hogy így lesz a legjobb, ha le tudom zárni magamban.

Visszagondolva nagyon jó lett volna, ha lelép, én meg magamtól rendbe jöhettem volna, de sajnos nem ilyen volt a helyzet.

2 hét nagyon rövid idő, tudom, hogy közhely, de nagyon igaz, hogy az idő begyógyítja a sebeket. Éld meg az érzelmeidet, támaszkodj azokra az emberekre, akik közel állnak hozzád és próbáld meg lefoglalni magad, minden nap kicsit kevesebbet gondolni rá. Egy időre függeszd fel a társkeresést, koncentrálj magadra, a céljaidra. Tudom, hogy nehéz, utólag vagyok már okos én is :D

Ha nem hagyod, hogy megkeserítse a lelked ez a dolog, és tudod magadat is fejleszteni, hidd el boldog leszel, és majd úgyis megtalál a szerelem, mégha most kilátástalan is a helyzet.

Sok sikert! :)

2021. márc. 19. 07:50
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

A csaj több mint valószínűleg nárcisztikus személyiségzavarú volt.

2021. márc. 19. 07:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, az lehetséges. Az a poén, hogy a 3. srác azóta a férje, tök jóban vagyunk - azóta is megvan ez a közös baráti kör. Én is boldog kapcsolatban élek az élettársammal. Úgy gondolom sokat tanultam ezekből. Pl. ha képes vagy elengedni bizonyos dolgogat, sokkal boldogabb leszel. És persze nem vagyok olyan naív se már.

2021. márc. 19. 08:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Adj meg 2 hetet az egesznek, es tulleszel rajta.

Az atlag ember perfektul uzi a leszaras technikajat, csak adni kell idot neki.

2021. márc. 19. 19:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, személyesen sejtem hogy ki lennél, felesleges szépítened, nem akartad te ezt a kapcsolatot megjavítani.
2021. márc. 20. 23:26
 8/8 A kérdező kommentje:
7. Írtam kíváncsi vagyok mit is tudsz te az en eletemrol:)
2021. márc. 21. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!