Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léptetek már ki 2-3 vagy több éves kapcsolatból? Mi volt az oka?
Nem ment már, 3 hónap kellett volna a négy évhez. Igazából nagyon elhanyagolt, a munka volt a minden, pedig otthonról végezhető volt. Emellett, ha az anyja hazahívta rögtön ugrott, ami egy 28 éves férfitől gáz, persze ha baj lett volna nem, de így hogy az anyja takarítani hívta az egyik esetben, így szerintem ultra ciki. Az anyja egyébként utált engem, de sosem ismerte be az exem, hogy így van. A végén mindenre rájött, de már késő volt.
Volt egy olyan eset, hogy felvettem neki egy szexi szettet (body, tanga, combharisnya..), ő éppen játszott a gépen, megnézett és ennyi volt. Én meg lefeküdtem inkább. :D Egyszer rácsapott a combomra egy hatalmasat, mert azt mertem mondani, hogy az öccse eléggé rosszul viselkedik. Sokszor volt idióta, a végén már minden rossz voltam, pedig az egyik csúnya szó eléggé távol áll tőlem. Ő volt az, akivel elsőnek lefeküdtem 18 évesen.
Szerintem ennyi dolog épp elég volt ahhoz, hogy kimondjam, hogy ennyi volt, vége. Mivel eléggé jó ember vagyok, fájt látnom, hogy fájdalmat okozok ezzel. De van, hogy az embernek a saját érdekeit, boldogságát kell néznie és nem sajnálnia a másikat.
23/L
6 év után. Elmúlt a szerelem. Mind a ketten mások lettünk, fizikailag is eltávolodtunk (200km).
Kb 4 kínkeserves év után. Nem voltunk egymáshoz valóak semmilyen szempontból sem. Egyébként is félretoszott.
(Szeretet hiány miatt voltam vele, szar volt a kapcsolat minden perce)
16 év után léptem ki. Elhidegültünk, leginkább szexuálisan. A végén már közös témánk sem igazán volt. Nem együtt éltünk, csak együtt laktunk...
48+Ffi
Úgy látom az alkoholizálás nem csak nekem probléma. 12 év után elváltam,mert elegem lett a mindennapos részegségből.Egy napot sem hagyott ki,hogy ne részegedjen le... 😕
Mostani párom..nos.. minden hétvégén vedel. Figyelmeztettem,hogy ebből baj lesz ha nem vesz visszább. És,hogy teljes legyen,gyerekkoromban apám minden nap sheggrészeg volt... Kisért a sors
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!