Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy léptetek túl az "éles váltásos" szakításon?
Egyik nap még veled él,neked hazudja, hogy szeret, veled "tervezi" a jövőt, hétvégére a progtamokat, stb. Majd rá pár napra a másikkal virít ,szerelmes közös képen...
Az ilyenen hogy lehet túllépni? Még csak el sem mondta volna korrekten, hogy kialakulóban van más a láthatáron. Voltak problémák, éreztem, hogy baj van, ezért próbáltam nyíltan beszélni a szándékainkról.
1x sem lett volna egyenes, hogy megmondja, másra vágyna.. Komolyan, ha nem hallgatok a megérzéseimre, és buktatom le, még most is itt lenne szerintem.
Valahol könnyebb, hogy szembejött velem az a kép és sokkolt. Mert szavakat igazán nem találtam rá. :D
Úgy igazán szomorúnak sem nevezném magam, csak nem fogom fel. Elég hosszú ideig voltunk kapcsolatban, egyszerűen tényleg sokkolt, egy pillanat alatt omlott össze akkor a világ, na de hogy még komolyan a másikat sem érdekelte, hogy letagadott engem.. Nem gondolkodott el, hogy vajon miben hazudott még neki, vagy fog hazudni?
Igen, rosszul esik, mert én tisztességes és hűséges voltam, holott ahogy viselkedett már velem, ő érdemelte volna ezt. :(
Most meg ő lehet boldog, miközben engem kicsinált?
Nem tudom mi lenne a megoldás, talán csak jól esett kiírni magamból...
Jártatok már így? :(
Mintha csak az én esetemet olvasnám.
Sejtettem hogy van más, tagadta, igazam lett. Azért nem merik bevallani mert ahhoz marhanagy pofa kell, lehet te se mernéd. Mint mikor egy kisgyerek összetör valamit. Csak ez felnőtt és lehet pl. nem akar megbántani (decukiii).
Mivel engem is kicsinált és 1 év kellett mire elmúlt, változott a szemléletem. Úgy látom hogy a bolygó felnőtt lakosságának fele ilyen selejt. Tudod vannak idióta munkatársaid, bunkó eladó, stb, meg az ilyen csalók. Genetika, nevelés, médiaráhatások, rengeteg mindentől ilyen hülyék az emberek. Elfogadtam.
A másik, mi ez a szerelem? Tudományosan nem leírható de nagyon szép dolog. Örömöt okoz, kémiai anyagok keletkeznek a szerveztedben, szexnél szintén. Az élet egyik értelme, mellékága az utódnemzés. A másik értelme az információk továbbítása a génekben generációnként, és az űrt kell megcélozni, de ezt hagyjuk.
Van az a vicc hogy kérdik a férfit -Mi lesz az első ha nyer a lottón? -Kiverem hogy tisztán tudjak gondolkodni.
Nehéz egy ilyen után újra majd kapcsolatot kialakítani, állandóan azt látod mit tett az exed, miért ne tenné meg a következő is. Hát... azt ajánlom légy olyan, ha beüt újra a baj, meg tudj maradni saját lábon. Edzzél, olvass, élvezd az életet, tanuld meg egyedül is. Csomóan azért vannak valakivel hogy csak legyen, meg posztolják, én meg hallgatom a panaszaikat hogy mi a valóság. Megalkuvók. Csicskák igazából már bocsánat.
Sokakkal megesik, rennngeteg emberrel, igen, rossz kimondani de ő boldog most. Azt hinné az ember vele nem esik meg. Na pajtás akkor mostantól látod hogy igen. És lehet nem is egyszer XD Mielőbbi felépülést kívánok. Jól tetted hogy kiírtad.
(F).
Akkor hagyott volna ott egyéb indokkal. Akkor is haragszom rá, meg erre az egész kialakult helyzetre. Nem merte megmondani?... Miért nem, ha már látótávolságon belül volt a következő? Még akkor is tagadta, mikor lebukott.
Az utolsó hónapokban sokszor kérdeztem, jól érzi - még magát velem, vagy mi a gond, mert éreztem, hogy nem úgy áll már hozzám. Annyi lehetősége lett volna az egyik ilyen beszélgetésnél a hitegetés helyett megmondani a tutit, hogy figyi, ez már nem megy. Elvileg csak 1-2 hete beszélgetett az illetővel, 1-2x találkoztak. Ahhoz képest utána egyből összejöttek. :(
Szerintem ez így sem úgy sem normális, egyik kapcsolatból a másikba....
Nem érdemeltem ezt, nem tudom, hogy tehette..
A férjem is átelte ezt az exével. 2,5 év után megcsalta egy másik pasival és szakítás után egyből össze is jött vele, persze mikor szakított nem mondta el, hogy ő már mással van, csak a szakítás után pár nappal meglátta őket kézen fogva sétálni, a pasi meg mikor meglátta a párom elszaladt. 🤣
Egy fél évig külön voltak, a csaj persze pár hónap után elkezdte keresni, hogy az új lovag nem olyan kedves, aranyos, nem akar menni sehova, csak otthon ülni, mint a párom, akivel hétvégente kirándulni jártak, évente nyaralni külföldre, könyörgött, hogy adjon neki még egy esélyt, csak őt szereti, megbánta.. fél év után megbocsátott neki és újra összejöttek. Egy éven belül ismét megcsalta a páromat, eljátszotta mégegyszer a múltkorit, 1 év kellett a páromnak, hogy fel tudja dolgozni, túl tudjon rajta lépni. Előttem volt még egy két hónapos kapcsolata, aki egy hisztis 27 éves létére kislány volt, de nem szerette meg, meg nem bírta az állandó féltékenykedést és hisztit így szakított vele. Rá pár hónapra találkozott velem, egyből egymásra hangolódtunk, rövid időn belül szerelem lett köztünk, 3 hónap után össze is költöztünk. Ennek már 3 éve, azóta házasok vagyunk, most jön a pici lányunk. Soha nem volt féltékeny, első perctől bízott bennem, mondjuk okot sem adtam rá, ezzel csak azt mondom, hogy annak ellenére, hogy vele is így elbántak régen, nem vetítette ki rám.
Te is túl leszel rajta, csak adj időt magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!