Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éves együtt élés után, szó nélkül hagytak el valakit? Hogyan tetted túl magadat?
Volt ilyen. Nem szó nélkül történt, de nem volt rá épeszű magyarázata az adott félnek, és derült égből a villámcsapárként ért.
hogy dolgoztam fel? Sehogy. Azóta se volt senkim, nem is lesz.
Talán mindegy, hogy szó nélkül vagy szóval, de a lényeg ugyanaz. Nincs már veled. Ha indokolta volna akkor sem lenne veled. Ne hiányold, ha annyira nem méltatott, hogy a szemedbe mondja a valós indokot akkor nem érdemelt meg téged. Nem áll meg a világ, mert nem kellesz valakinek. Sajnos ilyen az élet. Menni kell tovább, járj nyitott szemmel ismerj meg új embereket. Legyenek céljaid.
2 hete ért véget 3 éves kapcsolatom különösebb indok nélkül. Borzasztó... de ha sajnálom magam akkor sem lesz jobb.
25/F
Sajnálom a kérdés feltevőjét, a válaszadókat és magamat is,mert velem is ez történt.
Bárkivel megtörténhet,de ami kialakul utána annak konkrét neve is van. Úgy hívják hogy PTSD. Posztraumatikus Sterssz Szindróma. Keressetek rá(pl:www.webbeteg.hu). Kezelni lehet,idővel enyhül,de elmúlni nem fog soha.
Boldog voltam vele 7éven keresztül,aztán közölte velem egy szép napon,hogy holnap költözik.Minden elő volt készítve,és másnap haza is költözött a nő.Had ne mondjam el min mentem keresztül utána,és azóta.
Orvosolni azzal lehetne,ha visszajönne.Csak hát ahhoz túl rátarti,hogy belemenjen,így hát szenved ő is én is.
A női büszkeség öl, butít és nyomorba dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!