Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit megteszel a másikért ha szereted/szerelmes vagy belé? Külön élés esetén?
Lemondasz dologokról? Ha igen mikről? Mennyi időt szeretsz vele tölteni egyhuzamban? Felreteszed a hobbid ha együtt vagytok éppen?
Én a páromért, akit imádok rengeteg mindent megteszek :)
Pl lemondok akár az én időmről is hogy vele legyek, olvasás vagy sorozat/film/videó nézés.
Elmegyek vele bárhová, normális kereteken belül persze, akármilyen idő van.
Ha kell csak ott vagyok vele, ha kicsit unalmas akkor is.
Vásárlásnál előbb veszem azt meg amit ő szeret mint amit én.
3 cicám van, szeretem őket szeretgetni, de ha párom ott van akkor nem cicázok.
Imádok vele lenni, folyton rágondolok, alig várom hogy üzenetet kapjak tőle, félre teszek sokmindent olyankor hogy tudjunk chaten is tartalmas vagy tartalmatlan beszélgetésket folytatni.
Persze itt nem arrol van szó hogy órán neki írogatok, de pl az online oktatásnál egy egy feladatot meg tudok csinálni 20 perccel később is stb.
20/L
Várom a válaszokat, tapaszralatokat esetleg. Mind a két nemtől.
Én is így vagyok/voltam, mint te. Szerintem teljesen rendben van. Persze kell egy másik ember aki viszonozza...
20F
Én akkor is tartom az egyensúlyt, amikor fülig szerelmes vagyok, nem dobok félre mindent, nem nyomom el saját magam a szerelem kedvéért. Szép, idealista, romantikus dolognak hangzik, de pár éven belül ennek a fajta viselkedésnek keményen megvan a böjtje, és nem, nem éri meg a következményeket.
Én egész egyszerűen úgy alakítom az életem, hogy ő is teljességgel beleférjen anélkül, hogy lemondanék számomra ténylegesen fontos dolgokról. Az egyetlen amiről ilyenkor lemondok az az alvás, ill. a programjaim, hobbijaim is körültekintően szervezem. Alapból a kulcs olyan társat keresni akinek annyi énidőre van szüksége mint neked, nekem ilyen párom van.
Mi úgy vagyunk vele, hogy ha szeretünk valakit akkor nem erőltetünk rá olyan programot amit nem élvezne. Nem fogom elrángatni hegyet mászni ha nem élvezi, ő nem fog elrángatni pecázni ha szétunom magam közben. Nem fogom félredobni a munkám egy-egy sms miatt, nem fogok fontos programot lemondani azért mert épp hirtelen ráér és tőle se várnám el ezt soha. Mi inkább arra törekszünk, hogy a közös programok mindkettőnk számára tartalmasak legyenek, a minőség többet ér a mennyiségnél. Előre megbeszéljük ha valamelyikünknek valami más programja lenne, a közös dolgok köré szervezzük a külön dolgainkat, ez akkor is így volt amikor nem éltünk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!