Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két összeillő, de nem szerelmes ember kapcsolata lehet jobb, mint két szerelmes, de nem összeillőé?
Mit jelent, hogy "jobb"??
Mindkét kapcsolatnak más lesz az intenzitása, a típusa, az egész értelme.
Mindkettő működhet, és mindkettő okoz komoly problémákat.
Ez nem olyan egzakt, hogy simán kiraksz egy reláció jelet, hogy 1<2
Attól függ, kinek mi a fontos egy kapcsolatban. Nekem egy tanárom mondta ezt anno, és nem tartom hülyeségnek, hogy 4 vetülete van egy párkapcsolatnak: szexuális, anyagi-biztonsági, szellemi és érzelmi. Ezek közül nem mindenkinek ugyanolyan fontos ez a 4 szelet, hogy mindegyikben ugyanannyira ki legyen elégülve. Most hozok egy sarkos példát - egy aszexuálisnak nem lesz fontos a szexuális vetület. Ugyanígy vannak olyanok, akik nem annyira érzelmes típusok. Ők simán tök jó, harmonikus kapcsolatban élhetnek.
Én speciel inkább választanám a nem összeillő páros kapcsolatot, mert nekem a szerelem a legfontosabb egy kapcsolatban, olyannal nem is tudnék kapcsolatban lenni, akibe nem vagyok szerelmes. Legfeljebb szakítok, ha már kibírhatatlan a helyzet / együttélés.
Tudom, hogy azt várod, hogy írjuk le, hogy persze, úgy is működhet, ha nem szerelmes a két fél, sőt, még jobb is, de nem. Nemcsak ez a 2 lehetőség van, önámítás, ha a másik véglettel hasonlítod össze.
Azt javaslom, ne sétálj bele tátott szájjal ebbe a f.aszerdőbe, nekem sajnos már sikerült, és legbelül mindig is elégedetlen voltam és vágytam egy olyan párra, akivel szerelmesek vagyunk. Végül sikerült is ilyen párt találnom, és össze sem lehet mérni, mennyivel jobb (és mi össze is illünk).
Szóval, megalkudtok egymással. Nagyon el lehettek keseredve...
Szép lesz ám, ha majd jön valaki az egyikőtöknek, akivel megvan minden és borul minden. Mert ez be fog követezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!