Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottál már azért valakive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottál már azért valakivel, mert túl sokat kezdtél érezni? Nem bántad meg?

Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 15:01
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindkettő. Ezt abból gondolom, mert többször lökött el és többször nyúlt utánam. Első alkalommal nyilván az volt a baja, hogy én lettem szerelmes és bonyodalmak kezdtek villózni a szeme előtt.:D Harmadik alkalommal szerintem ő lett szerelmes. Negyedik alkalommal nem vártam meg az indokokat, kihajítottam inkább én saját magamat.
2021. márc. 18. 21:33
 32/41 A kérdező kommentje:

31. Ezek a szomorú történetek. Nincs több esély?

Egyébként ismerős. Először ő fut, aztán te, aztán mindketten.

2021. márc. 18. 21:36
 33/41 anonim ***** válasza:
Soha nem is volt. Gyerekeink vannak.
2021. márc. 18. 21:43
 34/41 A kérdező kommentje:
És? Gyerekkel nem volt még válás?...
2021. márc. 18. 21:50
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
A gyerek fontosabb, mint a szerelem. Soha nem tudnám neki pótolni a gyerekeit. Ő nem hétvégi apának való.
2021. márc. 18. 22:42
 36/41 anonim válasza:
43%

Mármint szakítottál vele mert túl sokat kezdtél el érezni, viszont ez nem volt jó mert közben meg tudtad hogy el kell mennie Magyarországról?

Hány évesek vagytok, ő kint tervezi az életét? Hogyha ilyen mélyen érzel valamit akkor az nem véletlen, és nem szabad csak ilyen egyszerűen lemondani róla! Ha gondolod nyugodtan küldd el a részleteket privátban mert én is voltam hasonló helyzetben és nagyon megbántam hogy elengedtem, valszeg egész életemben bánni fogom.

L27

2021. márc. 18. 22:48
 37/41 A kérdező kommentje:

35. Értem. Félig. Egy rossz kapcsolatnál szerintem nincs rosszabb. Sokan maradnak a gyerek miatt, de hát tudod...ők is megérzik, és mindenkinek egy élete van. Ti tudjátok. Sokan válnak és ki tudnak alakítani normális kapcsolatot ex-el, gyerekkel. Miért kéne hétvégi apukának lennie? Minden nap is láthatja...

36. ha tőlem kérdezed, nem mostani történet.Ő külföldi volt, csak nálunk élt egy ideig. Már elengedtem :) Tartottuk, tartjuk a kapcsolatot, de már mint barátok.

Második fájóbb volt :(

2021. márc. 18. 23:01
 38/41 anonim ***** válasza:

Azt hogy érted, hogy a második fájóbb volt?

Ha a feleség nem úgy gondolja, nincs minden nap láthatás. Ezt meg előre nem lehet tudni. De lényegtelen, az ő kapcsolatuk nem rossz.

2021. márc. 18. 23:28
 39/41 anonim válasza:
100%

A második most történt? Miért engedted el ha ennyire mély érzelmeid vannak iránta?

Ahogy mondtam az előbb, nekem is volt ilyen 5 éve, és azóta sem éreztem ugyanazt... Nem szabad ezeket elengedni.

Valahogy az elejétől azt éreztem, mintha már ismernénk egymást egy másik életből, furcsa érzés volt. És valahogy mindig vissza-vissza tért az életembe

L27

2021. márc. 18. 23:43
 40/41 anonim válasza:
100%

Érdekes mert nekem is így volt egy sráccal hogy először laza kapcsolatnak indult, aztán elkezdtem iránta érezni...

Viszont akkor valahogy nem volt jó az időzítés, mindketten stresszes időszakot éltünk és nem ment a dolog, szétmentünk.

Aztán ahogy rendeződtek a dolgaim egyre jobban kezdett hiányozni, pedig csak pár honapig randizgattunk, szóval vettem a bátorságot és újra felkerestem.

Másodjára már szinte idilli volt minden, aztán volt egy kisebb konfliktusunk, összekaptunk egy hülyeségen. Ekkor mondtam neki hogy végeztünk... de pár nap gondolkodás után rájöttem hogy csak megijedtem attol hogy tudnam nagyon szeretni es attol hogy milyen jó együtt. Bocsanatot kertem es ez a srác azóta a vőlegényem :)

Ez igenis egy létező dolog hogy az ember megijed egy kapcsolattól, mert nem akar csalódni mint a múltban annyiszor. De ha sosem próbálod meg, sosem nyerhetsz. :)

2021. márc. 18. 23:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!