Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottál már azért valakive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottál már azért valakivel, mert túl sokat kezdtél érezni? Nem bántad meg?

Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 15:01
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

9. Nem rajtam múlt, én csak vesztes lettem volna 😥

De most nem rólam van szó, hanem a kérdés azoknak szól, akik voltak ilyen helyzetben, és kíváncsi vagyok hogy élték meg.

2021. márc. 18. 15:17
 12/41 A kérdező kommentje:

10. Te jó isten, hány éves vagy?

Mondjuk: szex???

2021. márc. 18. 15:18
 13/41 anonim ***** válasza:
51%

Szexhez meg miért kell egy "kapcsolat"-nak nevezett hazudozós jópofizás??? :D A szexhez 2 (vagy több) ember kell aki szexelni akar... ezt miért kell kapcsolatnak hívni, mikor nem az?

27 vagyok amúgy.

2021. márc. 18. 15:19
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
2009. IWIW - Épp túl voltam egy nagyon hosszú kapcsolaton, amikor rám írt Ákos. Gyönyörű szemei voltak és rendkívül jó humora volt. Hamar összehoztuk az első találkozót, de még előtte megbeszéltük, hogy egyikőnk életébe sem fér bele egy komoly kapcsolat, inkább érezzük jól magunkat. Hihetetlen figyelmes volt minden téren. Isteni volt a szex ... aztán Ákos hirtelen megváltozott és többet kezdett érezni, ezzel párhuzamban pedig tök máshogy viselkedni. Kár volt érte, de emiatt már nem tudtam hozzá vonzódni ... de még így is életem egyik legjobb élménye volt az a nyár. Jajj Ákos, de kár, hogy elszúrtad, lehetett volna még pár jó éjszakánk együtt 😃
2021. márc. 18. 15:20
 15/41 A kérdező kommentje:

aaaaazéééért, bakker , mert a szexkapcsolat is kapcsolat

Légy szíves ezt az erőszakos értetlenkedést fejezd be, mert nem volt ilyen kérdés, abszolút.

Lehet, hogy te ilyen álomvilágban élsz, de két felnőtt között semmiféle hazudozás nincs, ha mindketten csak szexet akarnak egymástól. Semmiféle jópofizás nincs . Két felnőtt , csak szex és semmi más. Ettől még nem idegenek, csak nem szerelmesek.

Merem remélni, hogy nincs több kérdésed.

2021. márc. 18. 15:22
 16/41 A kérdező kommentje:

14. Szegény Ákos :(

:)

2021. márc. 18. 15:23
 17/41 anonim ***** válasza:
36%

A kérdés az volt, hogy szakít-e valaki egy kapcsolatban, ami nem kapcsolat ezért értelmezhetetlen a "szakítás" fogalma.

Ha mindketten szexet akarnak, azt szexnek hívják, nem kapcsolatnak. Legalábbis mifelénk. :D

Na mindegy, lehetett volna egyértelműbb a kérdés. De legalább így már érthető, hogy mire gondoltál.

Összefoglalva, a válaszom: nem.

2021. márc. 18. 15:31
 18/41 A kérdező kommentje:

gecc, milyen irritáló vagy

akkor TEFELÉD nem úgy hívják.

kurvára kapcsolatnak nevezik azt is, benne van a nevében!!!! Szexnek a tevékenységet hívják. Uram irgalmazz, nagyon rég nem kúrt fel így senki agyilag. Neked vannak barátaid?

köszönöm, hogy eddig is hozzászóltál, iszonyat feleslegesen, kérlek többet NE TEDD

2021. márc. 18. 15:36
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

De miert akarsz vele szakitani?

Egyaltalan tudja hogy tobbet erzel iranta?

En ezt elobb megbeszelnem vele aztan utana dontenek ennek a “kapcsolatnak” a sorsarol.

2021. márc. 18. 15:55
 20/41 A kérdező kommentje:

Én már végeztem, tudta mi van. Könnyen elengedett, így nincs kérdés.

Ez van, egy kapcsolatban kell, hogy legyen egyensúly. Ha én többet, te meg nem, hát el kell engedni :(

2021. márc. 18. 16:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!