Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottál már azért valakive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottál már azért valakivel, mert túl sokat kezdtél érezni? Nem bántad meg?

Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 15:01
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
85%
Ezt most nem értem. Nem azért vannak benne egy emberek kapcsolatban, mert szeretik egymást? Akkor mi a túl sok? Ha meg csak szeretői státusz van, akkor nem szakításról beszélünk, szerintem.
2021. márc. 18. 15:03
 2/41 anonim ***** válasza:
81%
Volt egy csaj, 3-4 évvel ezelőtt. Jó csaj volt, és úgy gondoltam, hogy szexpartnernek jó lesz. Viszont kezdtem beleszeretni, és inkább szakítottam vele, mert szabad akartam maradni. Azóta is sokat jár a fejemben...
2021. márc. 18. 15:04
 3/41 anonim ***** válasza:
37%
Igen, iszonyatos lábszaga volt. Nem bántam meg.
 4/41 anonim ***** válasza:
53%

Miért szakítanék valakivel ezért? Nyilván azért vagyok vele, mert szeretem.

Ha valakit ilyen szar dumával dobnak, az iránt marhára nem éreznek semmi pozitívat.

5/41 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen szeretői, de ahogy a kettes fogalmazott. Hogy olyan helyzetben voltál, vagyis nem így tervezted.
2021. márc. 18. 15:08
 6/41 A kérdező kommentje:

4-rosszul gondolod. Nekem pl. volt olyan, hogy egy ideig Mo-n tartózkodott az illető de tudtuk, hogy haza kell mennie. Belementem, mert azt hittem csak szórakozás lett. Hát nem úgy alakult. Előbb vetettem véget, mielőtt hazautazott volna, de már későn.

Szeretői kapcsolatban is voltam úgy, hogy csak játéknak indult. De több lett belőle. Részemről szakítás volt. Megbántam, mert érzelmeim lettek, nem bántam meg, mert ez is az életem része lett, és kellett

2021. márc. 18. 15:11
 7/41 anonim ***** válasza:
50%
Ezt nem egészen értem, pont hogy össze se jövök senkivel, amíg nem érzek sokat iránta. Anélkül mi értelme van egy "kapcsolatnak"?
2021. márc. 18. 15:11
 8/41 A kérdező kommentje:
7. Hát akkor újra :) Nem terveztél érzéseket. Laza, kötetlen kapcsolatnak indult. Tudom fura, de vannak felnőttek, akik néha nem csak szerelmet keresnek.
2021. márc. 18. 15:14
 9/41 anonim ***** válasza:
76%
#6 felnőttek meg tudják ezt is oldani, ha tényleg akarják a másikat. Ezek szerint ott te annyira azért nem akartad, hogy pl. mozdulj is érte, vagy legalább megoldáson gondolkodjatok, hogy hogy lehetne folytatni.
2021. márc. 18. 15:15
 10/41 anonim ***** válasza:
27%

Laza, kötetlen kapcsolatnak mi értelme anélkül, hogy éreznék bármit a másik iránt?

2021. márc. 18. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!