Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottál már azért valakive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottál már azért valakivel, mert túl sokat kezdtél érezni? Nem bántad meg?

Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 15:01
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Sajnalom :(

Ez egy nehez szitu es sajnos en is ateltem mar :(

Hidd el jobb lesz neked igy :)

2021. márc. 18. 16:23
 22/41 A kérdező kommentje:
21. Köszönöm. Egy jó idő után biztos, de most jó mélyen beleléptem :/
2021. márc. 18. 16:26
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Jol tetted .igy legalább nálad az irányitás. Jobb igy mintha ő dobott volna.

Én erre még nem voltam képes. Megvárom az "ítéleteket"általában. Nem tudnék "magam ellen" beszélni csupán mert az észérvek azt diktálják.

Egyszer volt csak olyan amikor megbántott a masik és hanyagolni kezdtem, de ugy éreztem, ezzel pont nem is őt "büntetem", hanem magamat csak. Mert nekem hiányzik igy ő és nem forditva..

Mindig pont az szívja meg, aki szeret.

2021. márc. 18. 16:28
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

*de és volt már egy szerelmes srác, aki képes volt arra hogy búcsút intsen nekem mert látta is rajtam , hogy részemről nem megy.

Azért akkor felnéztem rá, hogy képes erre es remélem jol alakult az élete.

2021. márc. 18. 16:31
 25/41 A kérdező kommentje:

23. Jól látod. Ott akkor megkönnyebbülést éreztem, mert nem ment. Utána ürességet, De igen, jobban jártam, mert szerintem ő meglépte volna idővel, vagy húzta volna saját kedvére, míg én tönkremegyek benne.

24. Szegény fiú :( Nem könnyű az ilyen

2021. márc. 18. 16:42
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha azt erzem, hogy a masiknak nem jelentek annyit ezzel parhuzamosan. Annak a vege csak fajdalom lehet.
2021. márc. 18. 19:12
 27/41 anonim ***** válasza:
46%
Nálam mindig ez van: amikor elindulna valami, akkor befékezek.
2021. márc. 18. 19:38
 28/41 A kérdező kommentje:
27. És szabad tudni, hogy miért? :) ha nem titok
2021. márc. 18. 20:19
 29/41 anonim ***** válasza:
Engem ezért lökött el. Családosak vagyunk. Szex belefért volna neki. Szerelem nem. Nem tudom, megbánta-e. Szerintem igen. De ha kapna új esélyt, akkor is eldobna újra.
2021. márc. 18. 21:15
 30/41 A kérdező kommentje:
29. Mármint miért lökött el? Te lettél szerelmes és azért, vagy ő lett szerelmes?
2021. márc. 18. 21:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!