Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobott, megalázott, hazudott, utál, nem tisztel, mégis hiányzik. Normális érzés, vagy keressek pszichológust?
Figyelt kérdés
Nagyon hosszú kapcsolatról van szó, nekem az első, és még fiatal is vagyok. A szakítás előtti idő borzalmas volt, utána meg leírhatatlan. Eltelt 2 hónap és már nem bírtam, megkerestem, mire életem legmegalázóbb beszélgetését éltem át. Női mivoltomban, a családom, mindenkit degradált.
Az egy dolog, hogy azt gondolom van valami komplexusa amiért ennyire belémtaposott a semmiért...
De magam miatt aggódom, mert a nagy fájdalom forrása még mindig az, hogy szeretem. Hogy bírkózzak meg vele? Környezetem azt mondja ez már nem normális, keressek pszichológust. Az jár amúgy ilyenkor a fejemben, hogy a Balatonon nyaraltunk, kocsiban együtt énekeltünk, ilyenekre gondolok mikor rámtörnek hatalmas sírógörcsök.
2021. márc. 15. 02:42
11/11 anonim válasza:
Ha nem tisztel és úgy bánt veled mint egy kutyával.. akkor ne sírj utána.. ezzel csak magadat alázod porig..magadat tiszteld a legjobban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!