Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nincs vége?

Figyelt kérdés

Volt már nálatok, hogy szakítás után úgy éreztétek, hogy még van folytatása?

És nem is a reménykedés miatt, hanem, mert ilyen furcsa érzés van bennetek?

Már fél éve vége, és egyszerűen nem értem miért.

Kezdenek elhalványulni az érzések, és nem kötődöm emlékekhez meg hozzá, de mégis mindig beugrik, hogy de természetesen még fogunk találkozni.

Eddig semmilyen más kapcsolatomnál ilyen nem volt. Szinte nyugodtságot érzek, olyan természetesnek veszem, hogy lesz folytatás.

2021. márc. 13. 20:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy úgy érthetőbb, ha azt írom, hogy életem során mindig voltak ilyen megmagyarázhatalan érzésemi. Munkával, barátságokkal, mások kapcsolatával is. És ha éreztem, tényleg éreztem, hogy mi lesz, de nem volt lehetőségem hatni rá, mindig beváltak.

Most csak annyit érzek, hogy ott vagyok a fejében.

Ebben nincs szerelmi érzés, csak így érzem, egyébként meg nagyon is jól vagyok, sőt picikét másfelé is nézelődöm.

:)

2021. márc. 13. 21:11
 12/16 A kérdező kommentje:
10. Sajnálom ☹️
2021. márc. 13. 21:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig többször képes voltam szakítani az aktuális párommal. Nagyon kiszámíthatatlan vagyok, amit tudom, nehéz kezelni ( nekem is).

Igen, akiért odavoltam, azt utána felkerestem, lett folytatás....házasság, gyerek!

Ha azt érzed Ő az, ketesd fel.

2021. márc. 13. 21:38
 14/16 anonim ***** válasza:

12

Én is sajnálom. Én mindent megtettem volna érte, de elertem arra a szintre, hogy az sem jó, hogy nincs velem, de attól sem lenne jobb, ha velem lenne. Örökös aggodalom, bizalmatlankodás, stb.. Teljesen elvesztettem benne a hitemet, és ennek így már nem lenne értelme.

De mivel már engedtem vissza magamhoz, és ő valószínűleg beteg mentálisan, illetve gátlástalan, biztos vagyok benne, hogy be fog még próbálkozni.. Mivel szakítás óta többször tett próbát "barátkozásra", de már tartom magam és elhajtom..

2021. márc. 13. 22:05
 15/16 A kérdező kommentje:

13.

Felemás érzéseim vannak, de tény, hogy fura kapocs volt irányába.

14. Engedd el

Nálunk Nem volt ilyen, más jellegű, de olyan mindent elsöprő "ki az isten vagy :D" érzés az elejétől.

Én sem vagyok túl könnyű eset

2021. márc. 13. 22:45
 16/16 A kérdező kommentje:

Ki az isten= honnan ismerlek, és miért vagy rám ilyen hatással... Elejétől

Ilyen mással nem volt még

2021. márc. 13. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!