Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nincs vége?
Volt már nálatok, hogy szakítás után úgy éreztétek, hogy még van folytatása?
És nem is a reménykedés miatt, hanem, mert ilyen furcsa érzés van bennetek?
Már fél éve vége, és egyszerűen nem értem miért.
Kezdenek elhalványulni az érzések, és nem kötődöm emlékekhez meg hozzá, de mégis mindig beugrik, hogy de természetesen még fogunk találkozni.
Eddig semmilyen más kapcsolatomnál ilyen nem volt. Szinte nyugodtságot érzek, olyan természetesnek veszem, hogy lesz folytatás.
2. Ezen jót nevettem. Még megbánod :D
Én nem, bár ettől függetlenül, ha felbukkantak más módon, mintha próbálkoztak volna, hogy de jó, hogy látlak, sokat gondoltam rád, meg bla-bla...
De egyébként nem volt ilyen lezáratlan érzésem. De igaz, ami igaz, bennem is megfordult, hogy "megbánod még" :D
Sztem a vonzalom most is megvan mindkettőnk részéről.
Nem, nincs közös társaság.
Igazából én szakítottam, viszont ő meg könnyen elengedett.
Magam részéről abból indulok ki, hogy OKA van annak hogy véget ért. Ha akkor, a kapcsolat alatt nem tudtunk prezentálni egymással szemben valamit, akkor most mennyivel lenne másabb? Nem akarnám újra végigfutni azokat a köröket, amiket anno. Főleg úgy nem, ha utána ugyanarra az eredményre vezet.
Igen, nehéz elszakadni attól, aki mellett akár hónapokat, akár éveket éltél meg - jó esetben sok szép emlékkel,jó élménnyel. De! Csak a jó emlékek, meg a nosztalgiázás ÖNMAGÁBAN nem elég egy tartós kapcsolat újraalakításához, vagy a régi problémák orvoslására. Ehhez kő kemény akarat kell, és nyitottság a problémák megoldására. És ez a ritka eset. Én erre nem alapoznék.
Ezt ide szántad? :)
Én nem írtam, kérdeztem újrakezdésről. Szimplán egy furcsa érzés van bennem. Mintha látnám, hogy valamikor találkozunk
7. Köszi :D
Tényleg nem is úgy képzelem el, hogy hú esküvői harangok, de sokszor voltak már ilyen furcsa megérzéseim más dolgoknál és beváltak.
De nem tudom, talán egyszer még beszélek vele :) Nem annak tulajdonítok jelentőséget, hogy ő, hanem, hogy mintha lenne még valami.
Ennél értelmesebben nem tudom leírni.
8. Igen, ezt a megérzést tartom érdekesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!