Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi az érzelmi vonzodás megszün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az érzelmi vonzodás megszüntetése ?? Hogyan kell ? Többi lent.

Figyelt kérdés

Az ex barátnőmmel végleg szakitottunk. Túl tettem magam rajta pár hónap alatt! De sajna le feküdtem vele mivel azt éreztem(vagy legalább is gondoltam) hogy nem érzek iránta semmit! Sajnos hihetetlen jó volt a szex vele és azóta csak kivánom őt! Sőt a napokban rá jöttem hogy érzelmileg még mindig kötödöm hozzá.

Ezzel az a probléma hogy ő már nem érez semmit és nem is akkar töllem kapcsolatott.(max szexelni szeretne amit nem tudok soha vissza utasitani) Hogyan felejthetném őt ell és hogyan szüntethetném meg a vonzalmat ??? A kötödést ??

2021. márc. 11. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, ha nem szexelsz vele, nem találkoztok, nem beszéltek. Nem fogsz tudni túllépni, amíg ezek megvannak. Tartsd meg a távolságot, még a képeit se nézegesd, foglald el magad mással és idővel megszűnik az a kötődés, amit most érzel. Mondd meg neki, hogy te nem tudod lezárni magadban így, és ha már tudja, hogy részedről még vannak érzelmek, ő se fogja felhozni a találkozót (már ha tekintettel van rád ennyire).
2021. márc. 11. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell szüntetni vele a kapcsolatot .Csak így.
2021. márc. 11. 20:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha képes lennél csak úgy megszüntetni, akkor nem itt kérdeznéd a módját. Semmi szégyen nincs ebben, az emberek többségének nem megy egyszerűen. Így viszont marad az, hogy megszakítod a kapcsolatot.
2021. márc. 11. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!