Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehetne elnyomni/megszü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne elnyomni/megszüntetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Szerintetek ezt az érzést ki lehet kapcsolni/el lehet nyomni?

A barátnőm jelenleg még tanul (gyógy masszőr). Vizsga után szeretne dolgozni, tapasztalatot szerezni stb... . Közben aktív sportoló (kézilabda). Szeretne világot is látni. Nem régiben beszéltem az egyik barátjával, h szeretne világot látni, dolgozni, stb... . Erre a barátja azt mondta, h kitud menni pl dolgozni külföldre és, akkor két legyet üt egycsapásra. Ennek persze nagyon megörült.

Az egyik nap nagyon boldogan meséli nekem, h mi történt vele és van egy ötlete. Csak nem tudja, h hogyan valósítsa meg.

Erre mondtam neki, h iskolán keresztül tudna jelentkezni. Aztán hátha sikerül. Erasmuson keresztül jelentkezett.

Ekkor bennem olyan érzés támadt, h bár ne mondtam volna. Mert, akkor elfog menni. Szeretném támogatni, segíteni ahol tudom. De ha ilyen érzéseim vannak, akkor hogyan tudnám támogatni?

Nem akarom visszahúzni. Teljesen önzőnek érzem magam ilyenkor.

2021. febr. 23. 08:09
 1/3 Noren1989 ***** válasza:
11%

El,el fog menni,akàrmit csinàlsz. Aztàn külföldön idegen fasziknak veri ki, majd Dubajozni fog 1éven belül.

Fogadd el,ez van, ne szàmíts rà komolyan.

2021. febr. 23. 08:17
 2/3 anonim ***** válasza:
79%
Nem opció, hogy vele menj? Legalább te is szereznél külföldi munka tapasztalatot.
2021. febr. 23. 08:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Most októberben teszek B2 nyelvvizsgát. Addig nem tudok menni vele
2021. febr. 23. 10:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!