Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt a legdurvább amivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább amivel az exed próbált visszaszerezni?

Figyelt kérdés
Mi volt a reakció? Volt esetleg olyan is amitől meglágyult a szíved?
2021. márc. 6. 00:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Azt mondta, hogy rákos.
2021. márc. 6. 01:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Huuu, na az brutál... Mi lett belőle, hogy derült ki hogy kamu?
2021. márc. 6. 01:15
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Mindig kértem,hogy mutasson valami papírt, mert hogy állította, kikezelték belőle,nem volt hajlandó rá, aztán egy ismerős megnézte a kórházi rendszerben, és ott nem volt nyoma. Sajnos késő volt, mert addigra meg a sajnálat miatt,mert azért akartam segíteni neki, tönkrevágta az új kapcsolatomat is.
2021. márc. 6. 01:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom, szomorú hogy egy ilyen jószívű embert vert át ilyen aljas módon.. Remélem azóta találtál normális párt :)
2021. márc. 6. 01:23
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

Közölte, hogy egy ügyfelemet randizni hívta, ezzel akart féltékennyé tenni. Szerencsére jóban voltam a randi alannyal, szóval tudta, mire megy ki a játék.

Aztán mivel ez nem jött be, ráírt valami régi szexpartnerére, és befotózta nekem a beszélgetést, hogy lássam, mire készül.

Ez se jött be nyilvàn, mivel azért szakítottam, mert kiàbrándultam már előtte is.

Ja, és öngyilkossággal is fenyegetőzött. Mondtam, csináld nyugodtan, te problémád.

Azóta is èl a nyomorult. 😕

2021. márc. 6. 05:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mikor megtudta h orokoltem egy hazat egybol kedves lett. Hizelget udvarolt

Nem veletlen dobtam mert elegem lett a penzugyi szarjaibol.

47N

2021. márc. 6. 06:12
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

Közölte hogy bele akar maszni a fejembe, irányitani akar (még jártunk es bizonytalan voltam)

Napi több órás videochatek, amikor kulon voltunk, ejszaka is, sok sok orákat, aludni sem hagyott, ömlött rám mint csapbol a viz, nem hagyott gondolkodni, állandoan szerepelt az életemben minden mozzanatban, szoval nem hagyta hogy ugy leüljenek bennem a dolgok es magamban legyek es jozanul higgadtan tudjak gondolkodni, ill átgondolni dolgokat.

Reakciom, főleg a nem alvastol volt, kezdtem kikészülni.

2021. márc. 6. 06:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

*Együtt éltünk es szerettem is őt.akartam volna az egeszet.csak racionalisan nézve sajnos nem illettünk össze. Es ezt nem engedte, hogy bennem ez kiforrjon.

Nem ertem a lepontot.

Ezért tudott befolyásolni.

Elköltöztem, utana is ez ment egy darabig, de már hazugságokkal, szidással is fűszerezte.

2021. márc. 6. 07:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Anyáméknak is bőgőtt.
2021. márc. 6. 07:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt hazudta, hogy meg fog halni, leukémiás, menthetetlen, fél éve van hátra, azt pedig szeretné velem tölteni.

Mondtam, hogy mutasson orvosi papírt erről. Azóta is keresi :D

Nyilván nem mentem bele, ennek van vagy 15 éve, rákerestem most FB-on, eléggé élőnek tűnik.

A "csodás gyógyulását" egy kevésbé naiv, másik exbarátnője kísérte végig.

2021. márc. 6. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!