Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább amivel az exed próbált visszaszerezni?
Közölte, hogy egy ügyfelemet randizni hívta, ezzel akart féltékennyé tenni. Szerencsére jóban voltam a randi alannyal, szóval tudta, mire megy ki a játék.
Aztán mivel ez nem jött be, ráírt valami régi szexpartnerére, és befotózta nekem a beszélgetést, hogy lássam, mire készül.
Ez se jött be nyilvàn, mivel azért szakítottam, mert kiàbrándultam már előtte is.
Ja, és öngyilkossággal is fenyegetőzött. Mondtam, csináld nyugodtan, te problémád.
Azóta is èl a nyomorult. 😕
Mikor megtudta h orokoltem egy hazat egybol kedves lett. Hizelget udvarolt
Nem veletlen dobtam mert elegem lett a penzugyi szarjaibol.
47N
Közölte hogy bele akar maszni a fejembe, irányitani akar (még jártunk es bizonytalan voltam)
Napi több órás videochatek, amikor kulon voltunk, ejszaka is, sok sok orákat, aludni sem hagyott, ömlött rám mint csapbol a viz, nem hagyott gondolkodni, állandoan szerepelt az életemben minden mozzanatban, szoval nem hagyta hogy ugy leüljenek bennem a dolgok es magamban legyek es jozanul higgadtan tudjak gondolkodni, ill átgondolni dolgokat.
Reakciom, főleg a nem alvastol volt, kezdtem kikészülni.
*Együtt éltünk es szerettem is őt.akartam volna az egeszet.csak racionalisan nézve sajnos nem illettünk össze. Es ezt nem engedte, hogy bennem ez kiforrjon.
Nem ertem a lepontot.
Ezért tudott befolyásolni.
Elköltöztem, utana is ez ment egy darabig, de már hazugságokkal, szidással is fűszerezte.
Azt hazudta, hogy meg fog halni, leukémiás, menthetetlen, fél éve van hátra, azt pedig szeretné velem tölteni.
Mondtam, hogy mutasson orvosi papírt erről. Azóta is keresi :D
Nyilván nem mentem bele, ennek van vagy 15 éve, rákerestem most FB-on, eléggé élőnek tűnik.
A "csodás gyógyulását" egy kevésbé naiv, másik exbarátnője kísérte végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!