Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan sikerült visszaszerezne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan sikerült visszaszerezned az exed?

Figyelt kérdés
A kérdés elsősorban azoknak szól akiket kiraktak. Én annyira szeretem hónapokkal is a szakítás után, hogy bármit megbocsátok neki pedig úgy rakott ki mint a kutyát. Bármit megtennék érte, és elképzelhetetlen hogy mást még szeretni tudjak.
2020. dec. 8. 20:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
59%

Nőként írom hogy PHFFFFFFFFFFFFÚJ!!!!

Aki így godolkodik.

2020. dec. 8. 20:06
 2/26 anonim ***** válasza:
77%
Sehogy. Kaposzta jo csak felmelegitve
2020. dec. 8. 20:19
 3/26 anonim ***** válasza:
35%
a kis kutyuskodással orvoshoz..
2020. dec. 8. 20:30
 4/26 anonim ***** válasza:
97%
Sehogy.
2020. dec. 8. 20:31
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, nem lenne értelme.

Az én exem jött magától, de csak az életemet keseritette még néhány hónapig + megnehezitette az elengedest..

Most ugyanott vagyok, mint tavasszal.

2020. dec. 8. 20:33
 6/26 A kérdező kommentje:
Légyszi inkább a hogyanokról beszéljünk, lehet igazatok van de totálisan meggyőzhetetlen vagyok úgyis.
2020. dec. 8. 20:48
 7/26 A kérdező kommentje:
#5: Ő szakított majd keresett fel utána mégis?
2020. dec. 8. 20:49
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Beszélhetnénk a hogyanokról de ebben az esetben fontos megérteni, hogy miért viselkedett így. Abból amit leírtál csak az derül ki, hogy nagyon megharagudott rád...de miért? Ha te nem tettél semmi rosszat és mégis így bánt veled akkor tovább kell lépned. Ha te hibáztál akkor talán még van esély.
2020. dec. 8. 21:06
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok, igen.

Ő szakított és ő keresett.

Azért, hogy kicsit még rugdosson.. :)

Hónapokat szenvedtem úgy, mint te!

De miután visszajött, a szemem is jobban kinyilt, kevésbé voltam már toleráns. Megba tököm kivolt azzal, hogy pszichológust játszom úgy, hogy engem meg ő tett tönkre lelkileg. De ez a kutyát nem érdekelte.

Végül ő evezett más vizekre még igyis, én meg lettem minden elrontója, aki csak b*szogatta.

Ami meg nem igaz, csak szóvá tettem, hogy nem érzem őszintének a szándékát.

És hát igazam lett.

Kár volt már belemenni az egészbe, csak illúziót kergettem.

Ami régen szép és jó volt, az mára elmúlt. A kapcsolatunkbol és belőle is, mint ember.

2020. dec. 8. 21:08
 10/26 anonim ***** válasza:
71%
Miért rakott ki? Beszeltetek azóta? Neki van mar más?
2020. dec. 8. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!