Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan sikerült visszaszerezne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan sikerült visszaszerezned az exed?

Figyelt kérdés
A kérdés elsősorban azoknak szól akiket kiraktak. Én annyira szeretem hónapokkal is a szakítás után, hogy bármit megbocsátok neki pedig úgy rakott ki mint a kutyát. Bármit megtennék érte, és elképzelhetetlen hogy mást még szeretni tudjak.
2020. dec. 8. 20:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
26%
Csak én tudtam a wifi jelszót, és újratepítette a gépét...
2020. dec. 8. 21:29
 12/26 anonim ***** válasza:
28%
A testem még szerette.
2020. dec. 8. 21:36
 13/26 anonim ***** válasza:
32%
Aehogy :D Az exeim kiábrándultak belőlem annyira, hogy ne is lehessen, sőt sosem szerettek igazán. Vagyis inkább csak "semennyire". Meg tudom érteni őket :)
2020. dec. 9. 00:13
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
teljesen fölösleges a hogyanokról beszélgetni, amíg nem tudjuk, ő miként érez irántad, érez-e egyáltalán még bármit. Ugyanis ha már elengedett, nem jelentesz neki semmit, nem vagy fontos, nem szeret, nem akar téged, akkor a földön nem létezik módszer, avagy varázslat amivel vissza tudnád szerezni. Felnőtt ember, nem talát tárgy, saját akarattal rendelkezik, ha ő nem szeretne tőled már semmit, futhatod a köröket, csak még jobban megalázod magadat, ha az nem lett volna elég tanulópénznek, hogy úgy rakott ki, mint a kutyát, a saját elmondásod szerint... Én egyteln egyszer jártam úgy, hogy nem volt képes a szakítás tényétz felfogni az ex, pedig kultúráltan zajlott, megbeszéltünk mindent. Rendőrségi feljelentés lett a vége. Na, azóta nem láttam szerencsére. Aki nem szeretné, azt nem kell keresni, sehogy, sehol. Nincsen jogod zaklatni.
2020. dec. 9. 09:57
 15/26 A kérdező kommentje:
De mitől változhat valakinek az álláspontja így meg? Ez teljesen embertelen a másikkal szemben, akinek érzései is vannak...
2020. dec. 9. 10:24
 16/26 anonim ***** válasza:
83%
Bármitől kérdező. Nem tudom mi volt a szakításotok oka, sem azt, miért bánt ennyire durván veled, így találgatni lehetne csak, de annak meg mi értelme. Esetleg ha röviden vázolnád mi és miért, hogyan zajlott, könnyebben lehetne diskurzust folytatni, bár ez még nem változtat a tényen, hogy békülni csak azzal lehet, aki ezt maga is akarja, erőszakkal nem működik ez sem.
2020. dec. 9. 10:30
 17/26 A kérdező kommentje:
És nagyon kedves romantikus gesztusok segíthetnek azért? Vagy ha nem akar szóba állni velem, akkor csak a békenhagyás és reménykedés a megoldás?
2020. dec. 9. 11:27
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
ha nem akar szóba állni veled, akkor nem segít semmi és a nagyon keves, romantikusnak szánt gesztusaiddal sem fogsz elérni semmit, maximum annyit, hogy tilt mindenhonnan, ha zavarja, hogy nem veszd tudomásul a döntését. neked kell tudnod miként váltatok el. Ha haragban, ha kiábránult, ha megmondta, hogy hagyjad békén, felejtsd el, akkor ezt tiszteletben kell tartanod, akkor is, ha nehéz. Az egy dolgog, hogy valakit, akivel kétesélyes a helyzet, megpróbálsz "visszaszerezni", de ha már lezárta és ezt elmondta neked is, akkor ez zaklatás és nem romantikus gesztus.
2020. dec. 9. 12:06
 19/26 anonim ***** válasza:
73%

A párommal 2x szakítottam nagyot, mindig újrakezdtem az életemet, elkezdtem élni, magammal foglalkozni, vele nem. Család, barátok, új hobbi, stb.

Aztán jött vissza mindig, mert látta, hogy egyedül is jól vagyok, sőt, egy csomó szabadidőm van, lefogyok, új ruhatár, új barátok, randik, stb. Így.

2020. dec. 9. 12:51
 20/26 A kérdező kommentje:
Próbálok magamra koncentrálni akkor továbbra is, viszont nagyon nehéz bem tenni semmit. Egyértelműen megmondta hogy nem akar. Pedig szeretett, csak hirtelen eltörött benne valami. És úgy gondolja hogy nem is tudnék változtatni, meg se próbáltuk. Ezt szinte lehetetlen elfogadnom. Lehetne más nagyon könnyen, de úgy érzem ő az akit a sorm magam mellé rendelt, senki mással nem érezném jól magam. Annyira hírtelen volt a derült égből villámcsapás, annyira jól bántunk egymással. Ilyen sérelmeket sorolt fel, amit sose mondott és szinte elájultam hogy pl. azt is indokként hozta fel, hogy mikor összejöttünk sokszor ő mondta meg hogy hova menjünk randizni. És ilyen ehhez hasonló döbbenetes dolgok. Érthetetlen és értelmetlen szakítás. És biztos vagyok benne, hogy én már nem tudok őszintén szeretni senkit, ezt fél év után mondom, de már az első pillanatban tudtam.
2020. dec. 9. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!