Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már ilyen érzésed,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ilyen érzésed, miután te szakítottál?

Figyelt kérdés
Szóval már egyértelműen eldöntötted hogy szakítani akarsz, később mégis a negatív dolgok elhalványultak, és a pozitívak miatt meginogtál?
2021. febr. 28. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Hajajj.. Úgy hogy megcsalt többször, 3szor visszaengedtem magamhoz. Negyedikre már annyira rosszul voltam a puszta gondolattól, hogy megint fájni fog, hogy nem engedem vissza. 4 hónap alatt 4 szakítás.. Ronggyá tett, teljesen kifordított magamból. A 4. szakítás után 2 napig sírtam, mert amúgy szerettem nagyon, tudom, hogy ő is, és értem, hogy miért csalt meg, és tudom hogy ez nem azért volt hogy bántson, de nem tudok neki megbocsajtani. Aztán 2 nap utan ismét az vagyok aki voltam mielőtt az életem része lett, és rohadtul megkönnyebbültem.

Próbáld ki, nézd meg hogy működik-e, bár lehet hogy neked is erőt fog adni később. Legyél büszke és önző! Ennyi jár.

(kivéve, ha te voltál végig az önző, akkor vegyél vissza!)

2021. febr. 28. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Volt hát.. Az utolsó 2 évünkben vagy 3x szakítottunk. Kettőt én kezdeményeztem, a harmadikat ő. Majd folytattunk mégis pár hónapra és megcsalt.. Szóval a 4.szakítás mostmár véglegesnek tűnik..
2021. febr. 28. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Volt, az első közös nyaralásunkon nem tudtunk szexelni külső okok nélkül, pedig mi a feszültséget szeretjük ilyen módon levezetni :D Szóval felgyülemlettek a kis dolgok, lakva ismerszik meg az ember. Szakítottam utolsó este és még aznap éjjel sírva könyörögtem hogy had vonjam vissza az egészet XD Azóta nem szakítottunk és megtanultunk kommunikálni, szex ide vagy oda. De azon az estén azalatt a 3 óra alatt ameddig nem voltunk együtt hivatalosan, rájöttem, hogy akkora biztonságérzet az ő létezése, hogy nem bírok nélküle létezni. És nem is akarok. 22L (mostmár 5 éve együtt)
2021. febr. 28. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha én a szakításig jutok, akkor annak oka van és nem nagyon tűnnek el a negatív dolgok.
2021. márc. 1. 11:57
 5/7 anonim válasza:

Volt egy srác, első kapcsolatom volt 16 évesen. Fél év után szakítottunk, nagyjából közös megegyezés alapján, mert nem volt az élet fontossági sorrendjeiben egy húron az agyunk. Kis idő elteltével (majdnem egy év) már barátokként beszélgettünk, volt barátnője, vele is beszélgettem párszor, normál volt a dolog, de kb amint szakítottak, én összejöttem vele megint. Ez körülbelül 4-5 hónapig tartott, mert beleszerettem másba (egy karizmatikus idősebb emberbe, és a bad ass azért voltam, mert a szalagavatómon mind ketten ott voltak, és hármas fényképet is csináltam :D ;D), és hittem, hogy ha véget vetek a kapcsolatomnak, akkor lépni fog. (nem tette.. :(

Szóval pad alá estem két szék közé. Na vicc itt kezdődik. Ugyanis fél év elteltével rendesen visszakönyörögtem magam hozzá, és még megtiszteltetésnek is vettem, hogy rám néz, és megint egy párt alkotunk. na ez már eltartott kilenc hónapig is, de már a felénél volt egy buktató, mert (akkor) 24 éves létére egy 250 km-re lévő 16 éves kislányt hitegetett messengeren, mert kellett neki egy "B"-terv, ha megint szét megyünk :D no mindegy, tovább léptünk, később nyaraltunk, és utána kicsit csúnyán, de szakítottam vele.

Rájöttem, hogy amit kerestem, az az érzés, ami az első tiniszerelemben volt. Sajnos mind a ketten változtunk, volt aki szellemileg jobban is, és a kettő nem volt párhuzamos vagy egyenesen arányos. Így utólag már úgy érzem magam, mint aki egy körhintában ült. Az első kör csúcs szuper volt, a második sem volt rossz, de kipróbáltam volna másik "játékot", csak nem lehetett, viszont később megint felültem rá, mert kerestem az első kör élményét, de nem találtam mást csak rosszullétet. Szóval leszálltam és hánytam :D

2021. márc. 1. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
jézusom, hogy lehet négy hónap alatt négyszer szakítani? ennyire nem lehet nehéz felmérni a dolgokat...
2021. márc. 2. 02:28
 7/7 anonim ***** válasza:
69%
Ha alapvetően extrovertalt, naiv ember vagy, és még a tapasztalatod is kicsi akkor de..
2021. márc. 2. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!