Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már hogy azért ábrandulta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy azért ábrandultatok ki, és szakítottatok, mert a másik jatszmázott?

Figyelt kérdés
Húzta az időt, kérette magát, bizonytalankodott, egyszer közeledett, aztán távolodott. Egyszer beszédes volt, utána meg hallgatag. Engem egy férfi idegelt ezzel ki. Nem is értem miért hiszi bárki is (nő vagy férfi mindegy) hogy ez által vonzóbb lesz? Engem pl kifejezetten kiábrándít, és taszít az ilyen.
2021. jan. 20. 21:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Voltam hasonló helyzetben, engem is taszít. Nem tudok egy ilyen embert komolyan venni.
2021. jan. 20. 21:12
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Persze, rá is b@szott, mert punci nélkül maradt. Most cigány k***ákat jelölget ismerősnek a facebookon. Hányinger az ilyen fajta ember. Egyébként meg azért csinálják, hogy leplezzék a sz@r személyiségüket.
2021. jan. 20. 21:14
 3/11 A kérdező kommentje:
Az meg vicc, hogy amikor elfogy az ember türelme, de normálisan közli ezt a másikkal, akkor erre a válasz az ignoráció, besértődés.
2021. jan. 20. 21:15
 4/11 A kérdező kommentje:
2-es szerintem pont ezzel a viselkedéssel árulják el, hogy gyerekesek, narcisztikusak, mit tudom én milyenek. Taszítóak.
2021. jan. 20. 21:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy volt, 5 éves kapcsolat, bár ott azért játszmázott mert közben megcsalt.

Egyik nap pillangót lehetett vele fogatni, imádott, bújt, másik nem meg kiabált velem, meg távolságtartó volt. Kedves volt egy hétig, aztán bunkó egy másik hét erejéig. Marhára élveztem, hála az égnek már nem vagyunk együtt.

2021. jan. 20. 21:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Nekem kb olyannak tűnnek, mint akiknek meggyőződésük, hogy még a nap is értük süt. 😁
2021. jan. 20. 21:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pontosan az a reakció, hogy megsértődnek és nem válaszolnak. Ilyenkor jön rá az ember, hogy hosszú távon az ilyen ember alkalmatlan bármilyen kapcsolatra! Ugyanakkor szánalmat érzek irántuk, amiért ilyen fejletlen az érzelmi intelligenciájuk. 2-es voltam!
2021. jan. 20. 21:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Így van, a nap is értük süt és természetesnek veszik, hogy a párjuk van nekik és örökké ott is lesz. Mert ők tökéletesek, pótolhatatlanok, ezért úgysem hagyják el őket, mert mit is érne a párjuk élete nélkülük.

Aztán ha rajonnek, hogy mégsem körülöttük forog a világ, igen, vérig sértődnek, mint egy kisgyerek, ezzel akarják felhivni magukra a figyelmet, hátha te gonosz pár/ex, észreveszed magad. :D

Körülbelül ez játszódik le a fejükben. :D

2021. jan. 20. 21:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Jaja meg azt hiszik kényük kedvük szerint mászkálhatnak ki-be egy másik ember életébe.
2021. jan. 20. 21:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalabb koromban megpróbáltam megérteni, meggyőzni az ilyen játszmázós nőket, és hajtottam rájuk

Manapság amint észreveszem a játszmát, főleg az ismerkedés fázisban a "jégkirálynő" játékot, azonna lelépek.

Felnőtt férfi vagyok, semmi szükségem ilyen gyerekes játszmákra, főleg nem egy kapcsolat legelején

2021. jan. 20. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!