Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítottatok már azért, mert a másik pukizott?
Figyelt kérdés
Barátnőm azért sértődik meg sokszor órákig, és nem szól hozzám, mert becsusszan egy puki. Viszont én nem fogom mellette mindig vissza tartani, így is vissza tartottam már sokszor. Ez ennyire baj lehet?2019. okt. 5. 19:31
1/11 anonim válasza:
Ha nem tudja elfogadni, hogy te is emberből vagy és komoly bajod is lehet, ha állandóan visszatartod, akkor jobb is, hogy most szakítotok mikor még csak ilyen apróságon problémázik. Majd rájön, hogy mindenki szokott.
2/11 anonim válasza:
Gondolom, higy ő nem pukizik soha, max. tuttifrutti illatút és szivárványt kakil. Ha ez így van, akkor jogos, hogy tőled is ezt várja. Ellenkező esetben egy hisztis pich@. Nem mondom, hogy pukizz folyton az orra ala, de azért mindenkivel előfordul néha, hogy elenged egy galambot.
3/11 anonim válasza:
Dehogy szakítanék ilyenért. Nyilván az nem jó ha direkt a másik orra alá durrogtat valaki, de a visszatartás egészségügyi gondokat okozhat. Meg lehet ezt oldani kulturáltan.
4/11 anonim válasza:
Ha a párom az orrom alá fingana mert nem hajlandó visszatartani akkor kidobnám. Azert jó nagy parasztnak kell lenni ahoz hogy ne menj odébb par métert. Meg jó hogy nem szarsz az ágyra.
5/11 anonim válasza:
Piti ügynek tűnik, de valójában ilyeneken múlik, együtt tud-e élni két ember.
Gondold végig, milyen lenne egy életen át erre ügyelni, ill. amikor becsusszan, akkor bűnhődni és vezekelni, engesztelni őt.
Én nem akarnék így élni, de ez én vagyok.
Nyilván ne játsszon rá az ember, de én azt vallom: ember vagyok, semmi sem idegen tőlem, ami emberi. És aki nem így gondolja, azzal nem passzolunk össze.
6/11 anonim válasza:
Itt nem arról van szó hogy becsusszan neha. Azt bármelyik nő tolerálja.
Szerintem te módszeresen az orra ala fingasz.
7/11 anonim válasza:
6-os. Szerintem is. Érdekelne, a párja álláspontja is.
8/11 anonim válasza:
Az se normális, aki fing miatt szakít.
Hányszor elválhatott volna a fél ismeretségi köröm. A férfiak kb. sportot űznek ebből. Az én férjem is, mégsem jutott eszembe sosem emiatt válni.
9/11 anonim válasza:
Tegyél egy lufit hátra, és ha felfúvódik, dobd ki. Tudom hülye ötlet de hihetetlen hogy erre a büdösre még nem találtak valami megoldást. Annyi mindenre van már.
10/11 anonim válasza:
Melyik a fontosabb h legyen bnod vagy h szabadon finghass? Valassz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!