Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az utolsó csepp a pohárban, amiért szakítottatok a pároddal? Mennyi idő után?
Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 14:43
3/16 anonim válasza:
Nem akart hazajönni és kerülte a szexet. Megölt mindent köztünk. Szakitani sem kellett mert amugy lesittelték. Aztán ment a sírás rívás, és majd' belehalt, de azután sem működött. Úgy megváltozott, hogy maga lett az ördög :D
4/16 anonim válasza:
*4 év együtt, 4 év külön, aztán került pont a végére. Ő elveszett mint ember..
6/16 anonim válasza:
Beteges feltekenykedes es ezzel egyutt agresszivitas
4 ev utan, hirtelen mas ember lett
7/16 anonim válasza:
3 év után követelőző lett velem szemben miközben teljesen elhanyagolt, nem érdekeltem már és semmi nem volt jó amit csináltam.
8/16 anonim válasza:
Munkaalkoholista lett és szó szerint kiszorultam az életéből.
Leültettem egyik este és mondtam neki, hogy nekem mindegy mit, de csináljunk közösen is valamit, legyen újra közös hobbink sok sok éve után, vegyünk egy kutyát vagy mittudomén. Azt mondta, neki nincs kedve ehhez és ha most nem haragszom, vár rá egy meeting. 14 év
9/16 anonim válasza:
Részegen úgy megütött hazafelé menet, hogy elestem, mert szerinte egész este kacérkodtam a barátjával. Megfogott a hajamnál fogva, berángatott, behúzott a házba, beparancsolt a kádba és addig sikált a körömkefével, amíg szerinte nem lettem tiszta. Másfél év ment a kukába, semmi előjele nem volt, hogy ő ilyen.
10/16 anonim válasza:
'Szoftikán', de gyakorlatilag megerőszakolt, ezután egyből ott is hagytam fél év után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!