Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt az utolsó csepp a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az utolsó csepp a pohárban, amiért szakítottatok a pároddal? Mennyi idő után?

Figyelt kérdés

2021. febr. 1. 14:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalás

2 év

2021. febr. 1. 14:45
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szintén.

7 év

2021. febr. 1. 14:45
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem akart hazajönni és kerülte a szexet. Megölt mindent köztünk. Szakitani sem kellett mert amugy lesittelték. Aztán ment a sírás rívás, és majd' belehalt, de azután sem működött. Úgy megváltozott, hogy maga lett az ördög :D
2021. febr. 1. 15:03
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
*4 év együtt, 4 év külön, aztán került pont a végére. Ő elveszett mint ember..
2021. febr. 1. 15:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalas

18 ev

2021. febr. 1. 15:26
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Beteges feltekenykedes es ezzel egyutt agresszivitas

4 ev utan, hirtelen mas ember lett

2021. febr. 1. 15:28
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
3 év után követelőző lett velem szemben miközben teljesen elhanyagolt, nem érdekeltem már és semmi nem volt jó amit csináltam.
2021. febr. 1. 15:32
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Munkaalkoholista lett és szó szerint kiszorultam az életéből.

Leültettem egyik este és mondtam neki, hogy nekem mindegy mit, de csináljunk közösen is valamit, legyen újra közös hobbink sok sok éve után, vegyünk egy kutyát vagy mittudomén. Azt mondta, neki nincs kedve ehhez és ha most nem haragszom, vár rá egy meeting. 14 év

2021. febr. 1. 16:23
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Részegen úgy megütött hazafelé menet, hogy elestem, mert szerinte egész este kacérkodtam a barátjával. Megfogott a hajamnál fogva, berángatott, behúzott a házba, beparancsolt a kádba és addig sikált a körömkefével, amíg szerinte nem lettem tiszta. Másfél év ment a kukába, semmi előjele nem volt, hogy ő ilyen.
2021. febr. 1. 16:29
 10/16 anonim ***** válasza:
84%
'Szoftikán', de gyakorlatilag megerőszakolt, ezután egyből ott is hagytam fél év után
2021. febr. 1. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!