Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl rajta?
Október elején lett vége az első szerelmemnek. Eleinte nyilván rosszul voltam, de hamar elmúlt, mással voltam elfoglalva (külföldön voltam). Amikor hazajöttem akkor sem volt igazán semmi gond, most egy pár hete jött rám, hogy nem találok még egy olyat mint ő. Tényleg különleges személyiség, majdcsak "fura". Próbálom elfoglalni magam, a legjobb verzióvá válni, ami csak lehetek, dolgozok, nyelvet tanulok, önkénteskedek, egyetemre járok. Viszont egyszerűen nem tudom elfelejteni, még csak nem is halványul a szeretet amit érzek. Ma randiztam egy fiúval, beszélgettünk, sétáltunk, de egyszerűen untam az egészet, nem éreztem jól magam. Úgy gondolom, hogy majdnem 5 hónap alatt már egy kicsit felejtenem kellett volna belőle. Valakinek van valami ötlete, hogy mit tehetnék, trükkök, praktikák, bármi? Vagy legyek türelmes és várjam amíg magától elmúlik ez az érzés?
21/L
Ugyanebben a cipőben voltam egy 2 éves kapcsolat után, 10 hónapja lett vége, volt pár randi, de semelyik nem váltotta ki azt a plusz dolgot, csak ő járt a fejemben mindig, 1 hónapja megismerkedtem egy lánnyal és totál felborította az egész eddigi “gyászt”, szerintem türelem kell csak és próbálkozni, izomból nem lehet ismerkedni, de hagyni sem szabad a dolgot, valahogy a középutat kell megtalálni. Lehet akkor múlik el igazán ha valaki pótolni tudja (az én esetemben ez volt)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!