Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lépjek túl rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek túl rajta?

Figyelt kérdés

2 hete szakítottunk exemmel, de nem tudok rajta túl lépni.

Egyszerűen egész nap rá gondolok. Alig alszom, rossz kedvűen kelek, úgy érzem, hogy életerőm sincsen, mióta szakítottunk nem eszek, nem sminkelek, semmivel nem tudok foglalkozni, pedig próbálom. Nyilván az alapvető higiéniás dolgokat mint pl. A fürdés, fogmosás elvégzem, de másra úgy érzem nincs erőm. Úgy érzem, mintha semmi értelme nem lenne az életemnek. Nagyon hiányzik, és úgy érzem, nem tudok rajta túl lépni. Ő hallani sem akar rólam, mindenhonnan törölt, szerinte nem lehet megbeszélni a szakítás okát. Nagyon fáj, és úgy érzem nem bírom.

24 éves vagyok dolgozom, de ezenkívül nem igazán tudok kimozdulni otthonról, a munkám is monoton,mert egy irodában dolgozom egyedül. Fogalmam sincs mit csináljak, a barátaim sosem érnek rá, nekik már gyerekük van stb. Illetve a vírus miatt sem tudok igazán mit kezdeni.

Valami tanács, hogy hogy veszeljem át igy a ezt az időszakot?

Negatív kommenteket nem igazán kérek, ha megoldható. Van igyis elég bajom :)

2020. dec. 8. 07:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok mást mondani, csak hogy össze kell szedned magad. Igen is fesd ki magad, akkor is, ha nincs kedved, egyél, akkor is, ha nincs étvágyad. Szüleid, testvéreid nincsenek akikkel tudnál beszélgetni? Nekem is volt egy pár szakításom, kb 1 hónap után javulni szokott a helyzet. (volt 9 éves kapcsolat is, ott hosszabb idő volt, míg jól lettem, volt 1 éves kapcsolat is, ott egy hónap után már egész jól voltam).
2020. dec. 8. 08:06
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Hasonló cipőben járok, mi egy hete szakítottunk.

Úgy érzem, egyedül nagyon rossz, de közben emberek között sincs kedvem lenni.

A munkám unalmas.

Teljesen meg tudom érteni, mit érzel. Idővel biztos jobb lesz. Az én társaságom is alig ér rá, mindenkinek megvan a maga élete.

Én online ismerkedem, beszélgetek mostanában, az el tudja terelni a figyelmet.

Ha van kedved, beszélgethetünk mi is!

Kitartást kívánok!

26/L

2020. dec. 8. 08:16
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom megcsaltad? Másképp miért lenne ilyen pipa? Figyu, vigasztalni tudlak, ha gondolod. Igen, úgy...🙂 F
2020. dec. 8. 08:17
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm 1-es, és 2-es.

2-es, neked írni fogok ! :)

3.-as magyarázd el kérlek, hogy miből vontad le ezt a következtetést, hogy én megcsaltam őt?! :) Látom valszeg téged csaltak már meg, azért jutn eszedbe elsőre ekkora baromság. Megnyugtatlak, hogy nem csaltam meg. Bár ironikus, mivel épp ezzel gyanúsít :D ráadásul teljesen alaptalanul, mivel én vele szerettem volna leélni az életemet, és mivel korábbi kapcsolatomban már sajnos csaltak meg, így sosem tenném ezt senkivel, mert tudom, milyen kib*szott szar. Mindenesetre jössz az előítéletet :)

A farkadat meg, amit ajánlgatsz, dugd a konektorba.

2020. dec. 8. 08:29
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Ne cirkuszolj. Csak kerdeztem. Engem még nem csaltak meg. De amilyen sárkány vagy a kommented alapján, nem csodálom, miért csaltak meg és lépett le most is a nagy szerelmed. Olyan prokekciókat alkotsz, ami már pszichológust igényelhet.

2020. dec. 8. 08:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Idő, barátok, új emberek megismerése, csinálj olyan cselekvést, amit szeretsz és eltereli a figyelmed, akár barátnőkkel túrázás. Minden ami rá emlékeztett ne legyen szem előtt.
2020. dec. 8. 08:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as. Gondolj csak nyugodtan azt, amit akarsz :)
2020. dec. 8. 08:45
 8/11 anonim ***** válasza:
5%
Az nagyon perverz, Kedves Kérdező. 🙂
2020. dec. 8. 08:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem év elején volt egy katasztrófa az egész élet, most sem könnyű. olyan szinten sebzett, bántott, alázott meg az ember, aki a mindenem volt, hogy szó szerint belerokkantam, bár 60 kiló alatt voltam akkor is, abból is lement 12 úgy, hogy észre se vettem. Több mint 6 év volt akkor mögöttünk, még mindig igazi szerelemme, szenvedéllyel szerettem. Konkrétan amikor kitört a káosz, egytlen dolog tartott életben, a fizikai aktivitás. Mindenkinek más jön be, nekem ez lett az, bár én is meglepődtem rajta, biztosdan ezért is fogytam olyan sokat. január vége volt, téli hideg, mégis minden nap órákat sétáltam aktívan, futottam, ha nem fagyott, pedig életemben az előtt azt sosem (más formában azért mozogtam). Nem érdekelt szakad, vagy fúj, úgy éreztem muszáj mennem, mintha a gondolataimat akartam volna lehagyni. Csak így ment. nem kötöt le se film, se könyv, se semmi, csak a fizikai fárasztás működött. Úgy csökkent az aktivitásom, ahogy nyugodott le szép lassan a lelkem. pár kilót vissza is híztam. Ezen túl csak az idő segít. nálam ennek már lassan egy éve, de hazudnék, ha azt mondnaám nem jut az egész helyzet minden nap többször eszembe, nekem ő a legjobb barátom is volt, mindent egymással beszéltünk meg, ezt nem lehet seperc alatt pótolni, elengedni is nagyon nehéz. Ezzel együtt megvagyok, hónapról hónapra jobban, a bizalmam és az emebrekebe vetett hitem nagyon durván megingoitt, de mára már nem vetítem ezt ki senkire ezt. Ő tette ezt velem, Ő árult el, Ő élt vuissza a bizalmammal, alázott meg minden emberi módon, ahogy egy nőt lehet, nem más. Senki mást hibáztatni ezért nem lehet és bár nincsen szükségem most senki más férfira az életemben, nem tettem általánosítást, mert attól, hogy ennyire félreismertem, még lehet valaki olyan ember, amilyennek tényleg mutatja magát és bízni is fogok tudni újra erttől föggetlenül. Itt más a helyzet, mert Ő tepert, akart, iszonyat energiákat fektetett abba, hogy bizonyítson, hogy kárpótoljon, hogy ne veszítsen el, de már azt sem tudtam elhinni amit kérdez, érzelmileg napról napra próbáltam leválni. Nem vígasztal, de tényleg az idő az, ami segít. semmilyen más csodaszer nincsen és persze találni kell egy túlélési techinkát, de zet nem lehet megspórolni sajnos, mert ez mindenkinél más és más, amit saját magának kell kitapasztalnia és bár leírhatja bárki, nála mi vált be, lehet nálad nem működne mégsem, persze tapasztalatcserének beválhat azért. Minden jót kívánok és kitartást!
2020. dec. 9. 10:17
 10/11 anonim válasza:
Kedves kérdező.. Én is így voltam. Szerintem menj el terápiára. Nekem sokat segített. Túl is léptem már rajta. Pedig én igazán nem vagyok könnyű eset és makacs is vagyok. :)) 😄 Ha nekem sikerült.. Neked is fog. Jah.. És még valami. Gondolj arra hogy úgyis el fog jönni az a pasi aki igazán szeretni fog.
2021. jan. 4. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!