Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még lehet valami kosztuk? Most bisztos inkább jobb egyedül hagynom ugye?
Úgy egyből bele is kezdek..
A barátom nemrég jót ki egy 4 éves kapcsolatból.
De köztük ma vége mindennek.
Es beszélünk kb 2 holnapja. Ő erőltette élejetol fogva hogy nem lesz semi gond minden aron akar velem leni stb.. Nem kotelesztem semmire hogy velem legyen me na a hejzete miatt.
Es egyből vagy pár napja aszt mondja hogy ededul akar lenni, és maradjunk csak barátok.
En montam neki hogy: en többet akartam volna de ő azt felelte hogy: csak annyit mondok hogy egyedül akarok leni.
Jobb ha hagyom ?
Igen, a másik csajnak gondolom nagyságrendekkel jobb a helyesírása.
A magyartanárod most nagyon sír.
a kerdezo privatban is nagyon intelligensen irogat: ‘Ki a fas
zom tett téged hogy válaszolj ha nem akarsz!‘
:Ddddd
Hogy mi a bánat van?? A leírás feléig jutottam, de belefájdult az összes idegsejtem a kódfejtésbe.
Cicám, azt javaslom, hogy pasizás előtt/helyett vegyél néhány elsős nyelvtan leckét, mert kb az alapokkal sem vagy tisztában.
A kérdező másoknak is írogat obszcén szavakat "Farkas" kezdetű néven?
Minden bizonnyal roma etnikumú a kérdésben is látszik és abban is amit priviben írogat. Tipikus cigány mentalitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!