Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Akik több éves kapcsolatból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik több éves kapcsolatból léptek ki. Őszintén, meddig érdekelt, hogy vajon mi lehet az exeddel?

Figyelt kérdés

Nem beszélek vele hónapok óta, mert így a legjobb. De még mindig minden nap eszembe jut.

Ti meddig éreztétek a hiányát? Meddig jutott eszetekbe?

2021. febr. 21. 14:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Semeddig. Illetve annyiban hogy ha lett volna értelmes kapcsolata akkor rám már nem maradt volna energiája a hülyeségeivel. De igy még most is sokszor foglalkozik velem (7 éve kiléptem)
2021. febr. 21. 16:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Amíg szingli voltam sokszor eszembejutott, meg dühös voltam a nem túl szép szakítás miatt. Mikor képbe jött egy új kapcsolat teljesen el tudtam engedni a dühöt és egyre kevesebbet gondoltam rá. Azthiszem talán a szülinapján jutott eszembe, hogy vajon mi lehet vele, de teljesen közömbös volt.
2021. febr. 21. 16:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
#9 vagyok, úgy, hogy már évekkel korábban lezártam magamban a kapcsolatot, csak nem tudtam kimondani
2021. febr. 21. 16:24
 14/18 A kérdező kommentje:

13: értem, köszi. :)

A furcsa az, hogy én is hasonlóképp éreztem magam, szintén 7 éves kapcsolatban. Majd egy időre külön is mentünk, majd újra megpróbáltuk, de csúnya vége lett. Viszont én az újrakezdés után ismét olyan szerelmesnek éreztem magam, mint az elején. Így ahhoz képest, hogy előtte évekig én is csak úgy elvoltam, most mégis nagyon fáj és nem tudom kiverni a fejemből.

Én azt sem tudom már, hogy mit érzek. Nehezíti a dolgot, hogy ő állítólag mára lezárta, ahogy te is mondod, mégis ő bukkan fel néha - néha 1-1 üzenettel, amit nem tudok hová tenni. Pedig neki már van is valakije.

2021. febr. 21. 16:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Férjem előző frleségével 13 évig voltak együtt. Neki is van mai napig, hogy eszébe jut.

Ez normális dolog, főleg ha ilyen hosszú ideje voltál valakivel, illetve ha kb.egyutt nottetek fel.

De ez nem feltétlen kapcsolatra,exre igaz,hanem barátságra is.

2021. febr. 21. 16:42
 16/18 A kérdező kommentje:
Persze, tudom. Csak mi elég csúnyán váltunk el sajnos, így nem értem, miért gondolja, hogy keresnie kell engem. Pontosabban ő bánt velem csúnyán, szóval ezekután, főleg hogy már új párja is van, nem értem, miért kellene a társaságom. Nekem nem lenne hozzá képem.
2021. febr. 21. 16:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Próbál elfelejteni. Neki is könnyebb igy továbblépni. Valószínű ezert keres, s hiányzol neki mint barát.
2021. febr. 21. 16:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Halálomig fog érdekelni.

Najó, még utána is. Az is érdekel, hogy előző életem exeivel mizu, csak azok felé most nincs aktív érzelem, míg e életem exei felé van.

2021. febr. 21. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!