Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott engem, nem is gond ez mar :))) de a kerdes az az, hogy kapott tollem egy kulcstartot es meg mindig hordja..... na de miert?
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 10:26
21/24 anonim válasza:
A ferfiak agya nem kombinal annyit. Es sajnos meg az is kitelik toluk, hogy ha kerdeznek, kitol kapta, meg se tudna mondani.
No vagyok, nem feminista, de annyira maskepp mukodunk.
22/24 anonim válasza:
21 Nem kell férfinak lenni ahhoz, hogy másképp működjünk. A 10es és 20as válaszoló vagyok és nő. Lefogadom, hogy nálam is akad olyan dolog a szekrényben amiről meg se tudom mondani kitől kaptam. Nem vagyok szentimentális, nem vagyok romantikus, simán kitörlöm ezeket az agyamból ha túllépek valakin és egyáltalán nem szégyellem.
23/24 anonim válasza:
Nem is kell kulcstartó, kell a fenének. Nekem a szíved kell! ♥
24/24 anonim válasza:
Én az exemtől két nyakláncot kaptam, egy fél szívet az első valentin napunkon, és egy borotvapengét még az ismerkedésünk közben. A fél szívet értelemszerűen már levettem mert nem vagyunk együtt, viszont a borotvapenge azóta is a nyakamban lóg. Nem is feltétlenül azért mert tőle kaptam, mert már régen túlléptem a szakításunkon, hanem annyira hozzám nőtt az évek alatt hogy nem is akarom már levenni. Érzelmek már nem fűznek ehhez a lányhoz, viszont nagyon jó barátok maradtunk. Lehet ennek is van köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!