Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagyott engem, nem is gond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott engem, nem is gond ez mar :))) de a kerdes az az, hogy kapott tollem egy kulcstartot es meg mindig hordja..... na de miert?

Figyelt kérdés

2021. febr. 10. 10:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

A ferfiak agya nem kombinal annyit. Es sajnos meg az is kitelik toluk, hogy ha kerdeznek, kitol kapta, meg se tudna mondani.

No vagyok, nem feminista, de annyira maskepp mukodunk.

2021. febr. 10. 14:32
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
21 Nem kell férfinak lenni ahhoz, hogy másképp működjünk. A 10es és 20as válaszoló vagyok és nő. Lefogadom, hogy nálam is akad olyan dolog a szekrényben amiről meg se tudom mondani kitől kaptam. Nem vagyok szentimentális, nem vagyok romantikus, simán kitörlöm ezeket az agyamból ha túllépek valakin és egyáltalán nem szégyellem.
2021. febr. 10. 14:48
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem is kell kulcstartó, kell a fenének. Nekem a szíved kell! ♥
2021. febr. 10. 16:43
 24/24 anonim ***** válasza:
Én az exemtől két nyakláncot kaptam, egy fél szívet az első valentin napunkon, és egy borotvapengét még az ismerkedésünk közben. A fél szívet értelemszerűen már levettem mert nem vagyunk együtt, viszont a borotvapenge azóta is a nyakamban lóg. Nem is feltétlenül azért mert tőle kaptam, mert már régen túlléptem a szakításunkon, hanem annyira hozzám nőtt az évek alatt hogy nem is akarom már levenni. Érzelmek már nem fűznek ehhez a lányhoz, viszont nagyon jó barátok maradtunk. Lehet ennek is van köze hozzá.
2021. febr. 13. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!