Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott engem, nem is gond ez mar :))) de a kerdes az az, hogy kapott tollem egy kulcstartot es meg mindig hordja..... na de miert?
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 10:26
11/24 anonim válasza:
Semmi jelentősége, én is hordtam sokáig az exemtől kapott fülbevalót, mert tetszett.
N
12/24 A kérdező kommentje:
Es tenyleg nem gondolsz rajuk? Hogy lehet ezt megtenni? Nem rosszasagbol kerdem :), de ezt a ferfit ugy kiraznam a fejembol :)))) Annak ellenere, hogy most mar nem gond, hogy nem reszese az eletemnek.... de attol eszembe jut neha
2021. febr. 10. 11:25
13/24 anonim válasza:
jézus atya úr isten!!! Még mindig hordja??
Hát szerelmes beléd , titkon még feleségül is el fog venni, gyereket is szeretne tőled!!!!!!!!!!!
14/24 anonim válasza:
Nem, én egyáltalán nem gondoltam az exemre. A végére mellesleg baromira meg is utáltam, mert kinyílt a szemem.
15/24 A kérdező kommentje:
:))))) igen? :)))))) jezusom, pont erre vagytam :))))))
Figyelj egy sima kerdes volt, ha unatkozol megertem, remelem viccnek szantad ezt a valaszt es nem vagy akkora bekepzelt, mint ahogy hangzik a valaszod....
2021. febr. 10. 11:34
16/24 anonim válasza:
Jézus atya úr isten :) Félig viccnek szántam.
Félig pedig annak, hogy tökre feleslegesen foglalkozol ezzel.
17/24 A kérdező kommentje:
Ertem amit mondani akarsz, de pont ugy te is elolvastad a kerdest es meg valaszoltal is. :))))
2021. febr. 10. 11:39
18/24 anonim válasza:
Naná!
Szóval szerintem járnunk kéne!
19/24 A kérdező kommentje:
Nyilvan :))))
Mar vartam, hogy mikor szolalsz meg :))))
De kulcstartot nem kapsz ajandekba :)))))
2021. febr. 10. 13:37
20/24 anonim válasza:
10-es vagyok, tényleg nem gondolok rá. Eszembe se jut egészen addig amíg valaki szóba nem hozza. Lezártam, túlléptem, egyáltalán nem érdekel onnantól fogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!