Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem rég mentünk szét a párommal és nem eszek rendesen nagyon kecest eszek 1 csoki meg estére harapok vlmit gond lehet belöle?
2 nap alatt több mint 1 kilot fogytam..inni se nagyon iszok naponta többször sirok
Csak az ágyba fekszek nem csinálok semmit a sirástol tegnap fájt a fejem hajnalba ki mentem wcre és elég hig volt a székletem utána reggel hányingerem volt de csak öklendeztem nem tudtam hányni mivel szerintem semmi nem volt amit kihánytam volna
Nagy baj lehet ebböl?
Legyengülhetsz, kiszáradhatsz, igyál rendesen, egyél valami sósat legalább. Vigyázz magadra! Remélem jobban leszel hamar :)
25F
"2 nap alatt több mint 1 kilot fogytam"
Az egyenlőre nem igazi fogyás, csak kiürült a gyomrod és folyadék sincs benned elég. Egy tisztességes vacsora után meglesz az +1 kiló a gyomrodban.
Igen, lehet baj. Teljesen legyengülsz és kiszáradsz, nem iszol, de sírsz.
Tessék enni és inni.Rendelj a kedvenc kajádból vagy valamit egyél, ami könnyen lecsúszik, és igyál is.
Velem is így volt. Egy-két hétig koplaltam hasonlóképp. Némi vizet ittam, meg pár szál ropit ettem csak.
Nem jö dolog
Egyébként semmi feladatod nincs, se munka se tanulás, se háztartás?
Mármint ezt kevesen engedhetik meg maguknak...
Gondoltam hogy valaki belém fog kötni xd
Érettségire készülök de mivel már amit kellett megirtam igy pihenek a szóbelire
Szüleim meg ha látják hogy rossz napjaim vannak nem zargatnak házimunkával tudnák nehéz idöszakon megyek át
De gondolom a te szüleid nem ilyenek ha ilyet irsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!