Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem te vagy a hibás, nekem túl magasak az elvárásaim."
Miért kapom ezt a magyarázatot már másodjára? Mi lehet
a gond szerintetek?
Figyelt kérdés
Már a második férfitól kapom meg, hogy nem velem van a gond, hanem nekik túl magasasak az elvárásaik a nőkkel szemben és senki nem felel meg. Egyszerűen nem értem... Diplomám van szóval annyira nem vagyok buta, bár modell nem vagyok de azért na... nincs baj se az alakommal se az arcommal. Karrierista vagyok aki később szeretne gyereket is. Céltudatos és kommunikációképes vagyok. Kifejezetten szeretem a páromat támogatni a szakmai és személyes skill-jeinek a fejlesztésében. Sok hibám van természetesen, de nem érzem azt, hogy megérdemelném ezt a szörnyű magyarázatot egymás után kétszer... Mind a ketten mechatronikai mérnökök, nagyon okosak és tudom, hogy ők elég egyediek tudnak lenni, de attól még nem értem miért nem vagyok elég... Tudom, hogy ez most szimpla hisztinek tűnik, de ha valakinek van ötlete, hogy miért vagyok ilyen szerencsétle, akkor légyszi ne tartsa magában.
Miért kell kihangsúlyozni mid van?Légy önmagad,ne a felszíneségre koncentrálj.
2021. jan. 3. 23:30
2/23 anonim válasza:
Ez a "nem vagy elég jó" enyhített változata... az okot akkor tudnám, ha ismernélek.
2021. jan. 3. 23:31
3/23 anonim válasza:
Az, nincs benned semmi kifejezetten kivetnivaló, csak mást keres a másik vagy hiányzik az a plusz belőled, amiért hajlandó lenne feláldozni a szabadságát és kizárólagos kapcsolatban lenni veled.
2021. jan. 3. 23:32
4/23 anonim válasza:
Nem tudom, továbbra is az az érzésem, ezeket a kérdéseket tök ugyanaz a faszi gyártja, aki néha nőnek adja ki magát, néha faszinak, összeollóz mindenféle hülyeségeket innen-onnan. Balázs, te volnál az?
2021. jan. 3. 23:35
5/23 anonim válasza:
Kérdező! Miután elhangzik ez a bizonyos mondat, nagyon nehéz lenne ezt mondani: "Ígérem, nem fogok megsértődni, de melyik elvárásnál, vagy mely elvárásoknál nem ütöm meg a szintet?"
2021. jan. 3. 23:56
6/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Elgondolkodtató ebből a szempontból végig gondolni a helyzetet.
Nem vagyok Balázs, de szomorú, hogy jót szórakozol más gondján és ami neked hülyeség, az nekem egy eléggé fájó pont...
2021. jan. 3. 23:59
7/23 anonim válasza:
#4 milyen Balázs? Szerinted másoknak nincsenek ilyen jellegű gondolataik? Egy másik párkapcsolati témánál is odaírtad ezt, hogy ,,te vagy az Balázs?" Milyen Balázs? Osztálytársad vagy mi van😂😂😂
2021. jan. 4. 00:00
8/23 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, de nem mondták el. Mind a kettejükkel viszonylag jó kapcsolatom volt bizalmi szinten emiatt nem is értem ezt a részét... Ezért kérdeztem itt.
2021. jan. 4. 00:01
9/23 anonim válasza:
Nincs gond, egyszerűen nem egymást keresitek. Aztán valamit kell mondani, hogy miért pattint le, és ezt tartja a legnormálisabb szövegnek. Van ilyen, hogy a másik normális, a külsejével sincs gond, csak egyszerűen nincs meg az a plusz. De ez szubjektív, majd találkozol olyannal, akinél meglesz a plusz is. ;))
2021. jan. 4. 00:02
10/23 anonim válasza:
#8 minden rendben lesz ,ne aggódj! Felsüt majd a Nap újból!!! Én hiszek benned! És azt is elhiszem, hogy nem te volnál Balázs!!!!xDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!