Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem szakítani a barátom, ha ennyire közömbös az irányomba?
A barátommal szinte alig van köztünk intimitás. Már ott tartunk, hogy kb lakotarsak vagyunk csupán. Rengetegszer leultem vele erről beszélni, mondtam neki, hogy nem baj, ha nem érez irántam már úgy, mint az elején. Van ez így, csak mondja ki. De ehelyett állandóan ellenkezik, bizonygatja, hogy ez nincs így, ő most is vonzónak tart és fontos vagyok neki és nem akar szakítani.
Most nem arról van szó, hogy én nem tudom neghozni a végső döntést, mert lényegében ez már megtörtént bennem, de iszonyatosan visszahuz azzal, hogy nem vagyunk közös nevezőn ebben és ezzel valamilyen szinten hiteget, meg reményt kelt bennem, ahelyett, hogy hagyna továbblepni.
A kérdésem az, hogy miért viselkedik így egy férfi, ha semmi előnye nincs ebből?
Az ő lakásában élünk, az én cuccaim miatt el sem férünk rendesen mióta osszekoltoztunk, semmi nem jó neki úgy, ahogy én csinálom, anyagilag jobban áll, nem szorul rám, simán találna olyan nőt, aki vele egy szintén van ilyen téren, honapok óta le sem fekszik velem, korábban is kb 2 hetente voltunk együtt, akkor is nekem kellett kezdeményezni, de legtöbbször akkor is elutasitott most meg már nekem sincsen hozzá kedvem.
Így nem értem, hogy miért csinálja ezt! Könyörögtem, hogy mondja el, de semmi. Csak hallgat. Én ezt tényleg nem bírom. Miért ilyen kegyetlen valaki? Mi jó van neki ebben?
Ne viccelj, neki ez így nagyon is kényelmes... Megoszlanak a költségek, ugyanúgy te is bevásárolsz, főzöl, takarítasz, ha épp akar egyet dugni van valaki kéznél.
Lépjél te, mert ő nem fog kirakni.
Tudom, az egyik legjobb barátnőm ugyanebben a helyzetben volt. Ott hagyta a pasit, aki meg előadta mindenkinek, hogy igazából semmi probléma nem volt köztük (azon kívül, hogy se szex se közös program semmi nem volt), elvoltak. A srácnak ugyanúgy jó volt, hogy valaki lakik nála és néhanapján főz rá meg legalább van ott vele valaki. Ennyi.
Simán elvan nélkülem, annyi hobbija van, neg baráti társasága, hogy szuperül eluti az időt nélkülem is. Plusz mindent menedzsel az életében, 12 évvel idősebb nálam, nagyon gyakorlatias ilyen téren.
Értem, hogy jól jön neki, hogy a költségek oszlanak, de az ő fizezesevel nincs erre rászorulva. Max annyi van, hogy tényleg jól főzök, de nem tudom elhinni, hogy ez olyan nyomós érv legyen. Engem halálosan idegesítene, ha valakit kerülgetni kellene, akihez már nem vonzódok. Nekem ez magas. Ha valakivel nem ajarok már együtt lenni, azt ne is lássam, ne is halljak felőle.
Ismerős a sztori.... volt barátnőmmel így jártam, felállás hasonló volt.... miért nem ment az intimitás... mert agyon voltam stresszelve a munkahelyen, de ő ezt nem értette meg amivel mégjobban stresszelt... és a végén ezért szakított is. Pedig én szerettem ez vitán felül áll, megmondaná ő is szerintem ha nem így lenne , mint mondod semmi oka arra, hogy ne mondja (nincs szex, szóval nem amiatt nem mondja, nincs rád utalva, tehát ez se számít) ergo lehet csak egy olyan szakaszban van amikor így stresszesebb, bár ezt nem tudhatom.
Vagy a megszokás/fél a változástól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!