Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem akar velem szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem szakítani a barátom, ha ennyire közömbös az irányomba?

Figyelt kérdés

A barátommal szinte alig van köztünk intimitás. Már ott tartunk, hogy kb lakotarsak vagyunk csupán. Rengetegszer leultem vele erről beszélni, mondtam neki, hogy nem baj, ha nem érez irántam már úgy, mint az elején. Van ez így, csak mondja ki. De ehelyett állandóan ellenkezik, bizonygatja, hogy ez nincs így, ő most is vonzónak tart és fontos vagyok neki és nem akar szakítani.

Most nem arról van szó, hogy én nem tudom neghozni a végső döntést, mert lényegében ez már megtörtént bennem, de iszonyatosan visszahuz azzal, hogy nem vagyunk közös nevezőn ebben és ezzel valamilyen szinten hiteget, meg reményt kelt bennem, ahelyett, hogy hagyna továbblepni.

A kérdésem az, hogy miért viselkedik így egy férfi, ha semmi előnye nincs ebből?

Az ő lakásában élünk, az én cuccaim miatt el sem férünk rendesen mióta osszekoltoztunk, semmi nem jó neki úgy, ahogy én csinálom, anyagilag jobban áll, nem szorul rám, simán találna olyan nőt, aki vele egy szintén van ilyen téren, honapok óta le sem fekszik velem, korábban is kb 2 hetente voltunk együtt, akkor is nekem kellett kezdeményezni, de legtöbbször akkor is elutasitott most meg már nekem sincsen hozzá kedvem.

Így nem értem, hogy miért csinálja ezt! Könyörögtem, hogy mondja el, de semmi. Csak hallgat. Én ezt tényleg nem bírom. Miért ilyen kegyetlen valaki? Mi jó van neki ebben?

2021. febr. 8. 10:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert akármennyire is hihetetlen számodra, itt csak te szenvedsz, ő nem. Neki tökéletesen kényelmes és megfelel a kapcsolatotok most is, itt egyedül te vágysz többre. Neked van problémád, tehát neked kell lépned, ne arra várj, hogy egyetértsen veled, mert ez egy baromi gyerekes felfogás.
2021. febr. 8. 10:20
 2/16 A kérdező kommentje:
1# Nem várok, mint ahogy azt le is írtam. És nem értek egyet abban, amit írsz, hiszen naponta bizonyosodik be, hogy neki is kényelmetlen a jelenlétem. Hiszen nem fér el rendesen, zavarják a cuccaim stb.
2021. febr. 8. 10:30
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyeshez csatlakozom. Neki így kényelmes, ha neked nem jó, akkor lépj.
2021. febr. 8. 10:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Te miért is nem lépsz?
2021. febr. 8. 10:32
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, hogy elférnek-e a cuccaid. Együtt vagytok, megszokott, van kihez szólnia. Ha neki nem fontos a szex, akkor végső soron lakótársi szinten is elműködik egy kapcsolat. De nem értem, ha napi szinten úgy érzed, kényelmetlen neki a jelenléted, akkor miért vagy még ott? Szakíts és ne rá várj, mert ő nem fog lépni, hacsak nem talált egy új nőjelöltet a helyedre. Vannak ilyen emberek, nem is kevesen.
2021. febr. 8. 10:33
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ingyen háztartásvezetőnek jó vagy.

Nagymamám mindig azt mondta, amikor már jöttek az udvarlók:

Fiam, ha nem veled beszéli meg a gondjait, az azért van, mert mással.

Ha nem veled fekszik le, az azért van, mert mással.

Ilyen sok időd van, hogy rááldozz még jó pár évedet a semmire, nullára?

Kifutsz az időből, egyre nehezebben fogsz normális párt találni. Lekötöd magad egy érdemtelen alak mellett, akivel annyira nulla szinten vegetál a kapcsolatod, hogy még arra sem veszi a fáradságot, hogy kimondja, mint nőre, társra nincs rád szüksége.

Én már rég rácsaptam volna az ajtót és otthagytam volna a francba.

2021. febr. 8. 10:38
 7/16 anonim ***** válasza:
53%

Az, hogy a cuccaid zavarják az csak egy apróság, ami még a legjobb kapcsolatban is előfordulhat. Ezért nyilván senki nem fog szakítani mert egy apróság amitől senki se lesz hosszútávon boldogtalan.

Neki minden más megfelel, nem vágyik több szexre, minden így jó ahogy van. Te meg nőj fel és csomagolj, ha ennyire nem tetszik az egész, semmi szükség nincs az ostoba mártírkodásodra.

2021. febr. 8. 10:43
 8/16 A kérdező kommentje:

Úgy bírom, hogy itt azonnal kapva kap az emberek 99% az aljalmon, hogy kiosszon egy olyan embert, aki feltesz egy kérdést, ami foglalkoztatja, ahelyett, hogy rendesen elolvasna, amit írt a kérdező.

A hamis feltetelezesekre reflektalva, én már az elkotolzesemet szervezem. Hogy miért vagyok még nála? Mert lakást vásárolni nem két nap alatt szokott az ember. Ezt is közöltem vele és mondtam, hogy tudassa, ha szeretné, hogy kikoltozzek minél előbb. De azt mondta, hogy nem akarja.

2021. febr. 8. 10:48
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmileg azért kötődik hozzád szerintem a barátod, nem mindenkinek a szex az első. Lehet fél a változástól, hogy mi lesz vele nélküled? Mennyire boldogulna nélküled?
2021. febr. 8. 11:37
 10/16 anonim ***** válasza:
Az a helyzet h nem tudjuk mi a sztori amig le nem irod.
2021. febr. 8. 11:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!