Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Semleges kapcsolat, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semleges kapcsolat, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Nem rég vagyok túl egy rossz kapcsolaton. Persze voltak benne jó dolgok is de több volt a rossz mint a jó. És az a gond hogy sosem éresztem a kapcsolatban hogy mondta volna hogy tetszem neki,mivel nem említette. Mindig csak azt mondta hogy nem vagyok csúnya. De én ebből levéve még mindig azt éreztem hogy nem vagyok az esete. És ez a kapcsolatunk végén ki is jött. Elmondta hogy igazából nem voltam az esete, meg neki vékonyabb lányok tetszenek.De elnézte volna mert a személyiségileg be jövök neki. Nem tudom miért de valahogy azóta is ezen gyötrődöm hogy tényleg ennyire nem jöttem be neki? Attól tartok hogy ezentúl kevés embernek fogok tetszeni. Ez a kapcsolat lelkileg negatív csalódást okozott ami pont nem hiányzott életemben. Már kezdtem elfogadni magam, mikor elmentem táncolni volt aki fel is kért vagy szemezgettek velem. Így azt hittem nem lehetek valami csúnya. De ahogy ez történt teljesen lerombolta az önbizalmam és most megint ott tartok ahol régebben. Megint nem tudom magam elfogadni. Eddig csak ő mondta ezt, de most már tartok attól hogy más is ezzel a véleménnyel lesz. Hogyan tudnék ezen változtatni? Köszönöm annak aki tudna pár tanácsot mondani ebben a témában.
2021. febr. 7. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért fontos egy olyan férfi véleménye ,akivel volt egy olyan semmilyen kapcsolatod?Lapozni kell. Vagy ő egy adonisz volt ?Persze adj magadra ,válassz egy kis mozgást amit szeretsz csinálni (nem kell mindenkinek testépítőnek lenni ,mint ami itt élő van adva sokszor ).Ne kezdj ilyen önsanyargatásba. Nem fogsz mindenkinek tetszeni soha .Ne akarj mindenkinek megfelni ,mert lehetetlen.
2021. febr. 7. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez estére kicsit hosszú.

Megkérdeznéd ezt holnap reggel is?

2021. febr. 7. 22:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Első válaszoló:Én nem szoktam emberekről véleményt alkotni, de ő sem volt egy szép virág, sőt nem és magáról ahoz képest többet is képzelt.
2021. febr. 9. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:
nah pont ezért nem kellene adni a véleményére. Kit érdekel mit gondol rólad ez az öntelt barom?
2021. febr. 9. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!