Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy hosszútávú barátság extrával kapcsolat megszakad, véget ér,utána tudnátok az illetőre semlegesként tekinteni?
Figyelt kérdés
Főleg hölgyektől kérdezném.2020. júl. 18. 00:19
2/9 A kérdező kommentje:
De ha nem volt semmi érzelem a kapcsolatba akkor miért nem?
2020. júl. 18. 02:46
4/9 anonim válasza:
Nekem volt minimális, elkezdtem kötődni. Sosem lesz közömbös.
5/9 anonim válasza:
nem, sosem fogok tudni mert nálam érzelmek nélkül nem is müködne
6/9 A kérdező kommentje:
De az, hogy tévedtünk, hogy csak max barátság extrával kapcsolat lesz mindig utólag derül ki.
2020. júl. 18. 10:29
8/9 anonim válasza:
Egyszer voltam barátság extrákkal kapcsolatban. Bár így nem volt kimondva, csak találkozgattunk pár hónapig és egyre több lett közöttünk. Bennem nem alakultak ki olyan mély érzések, de igaz barátom lett, mindent megbeszélhettem vele, kikérhettem a véleményét, rengeteg beszéltünk akkor is ha személyesen nem találkoztunk. Mellette nagyon erős volt a kémia köztünk. De én az elejétől mondtam, hogy nem szeretnék kapcsolatot. Végül belém szeretett. Én véget vetettem a dolognak, de örültem volna ha a barátság megmarad vagy legalább egy jó viszony, hogy ha egymásba botlunk, tudjunk váltani pár normális szót. Részéről ez nem működött. Miután "elhagytam" elhordodott mások előtt mindennek és elég gázul viselkedett.
27N
9/9 anonim válasza:
Hát, változó, neked kéne ismerni a csajt, akit kidobtál/dobni akarsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!