Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi ideig néztétek exetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig néztétek exetek a közösségi oldalon?

Figyelt kérdés

Már 4 hete, hogy véget ért, de én mindennap ránézek az oldalára...

Tudom nem kéne néznem, de annyira hajt a kíváncsiság :(

Mit tegyek, hogy leszokjak erről?

2021. febr. 4. 22:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

5 hónap. Tiltom, oldom. Tiltom, oldom.

Már gondoltam, hogy írok neki tiltson le ő, de akkor be kell ismernem, hogy egy szánalom vagyok.

2021. febr. 4. 22:14
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Másfél éve az exem, azóta nézem.
2021. febr. 4. 22:16
 3/15 anonim ***** válasza:
92%

Jaj...hát kb. 2,5 éve...:))) Egyszer töröltem, aztán egy év múlva visszajelölt ismerősnek, 2 nap múlva visszaigazoltam, aztán 7 hónap múlva tiltottam, aztán 2 nap múlva feloldottam, aztán 2 nap múlva visszatiltottam, aztán 9 hónap múlva feloldottam, aztán 1,5 nap múlva visszatiltottam.:DDD Jelenleg kb. egy hónapja tiltva van.

De megoldom, mert van kamu profilom, ahonnan így is megnézem minden nap.:DDD

De ennek ellenére hatásos, mert arra nagyon jó, hogy ne várjam minden nap, hogy ír-e és ne nézzem meg emiatt naponta 20-szor az üzeneteimet.

2021. febr. 4. 22:25
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
De jó, hogy nem vagyok egyedül ebben, kedves utolsó. Ugyanezt művelem magammal 1,5 éve.:D
2021. febr. 4. 22:32
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Első vagyok. Azt még csak hozzáteszem, hogy én dobtam. Így még szánalmasabb a szitu.

Én már kb nem jutok eszébe,én meg még mindig szenvedek utána.

2021. febr. 4. 22:35
 6/15 anonim ***** válasza:
88%

2 hónapja tiltottam, de kb minden nap ránézek inkognitó ablakból. :D

+ néha ismerősök profiljáról. :D

Egyébként vicces, mert ő kezdte el a tiltás - oldás játékot, hetekig ezt csinálta. Majd rám is írt. Utána én tiltottam, de ezt rendületlenül tartom...

Utána ő keresett meg Viberen, de kemény maradtam és lekoptattam, mondván legyen csak boldog az új nőjével...

Szerintem fog még keresni. :D

2021. febr. 4. 23:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

1,5

Hidd el, látja az exed, hogy tiltod-oldod attól, hogy nem szól.

Én is minden nap lestem őt messengeren.

Az első tiltása előtti estén egyszerre voltunk a beszélgetésben, mert villogott a videochat jel. :D

Másnap reggelre tiltva voltam. :( :D

4 napra.... Persze én is úgy tettem, mint akinek fel sem tűnt, pedig de. :D

2021. febr. 4. 23:16
 8/15 peca1000 ***** válasza:
66%
Amióta Facebook-on ismerősök vagyunk. Lassan 10 éve. Ès tartom a legtöbbjükkel a kapcsolatot :)
2021. febr. 4. 23:21
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Fuh, ami kapcsolat engem megrázott, abból a pasit kb 1 évig nézegettem. Még a mai napig is ritkán ránézek, de csak kíváncsiságból, nem azért, hogy fájdítsam a szívem. A négy hét még nem is sok :D
2021. febr. 5. 06:15
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős helyzet. Dobod és kepesztessz:)
2021. febr. 5. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!