Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás és közösségi oldalak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás és közösségi oldalak?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy amikor egy pár szétmegy sokkal aktívabbak (általában a lányok) a közösségi oldalakon. Pár nap után ontják magukból a posztokat és a storykat. Van, aki olyan zenéket/idézeteket/posztokat oszt meg, ami egyértelműen az exnek szól, valaki pedig láthatóan hamar túl is tette magát, kirándul, barátokkal van stb. Ti csináltok ilyeneket? Szakítás után posztolgattok többet, hogy az exeteknek bizonyítsatok valamit, vagy az exetek csinálta ezt? Ha igen érdekelt, vagy nem?

Nem történt semmi konkrétum, csak mostanság sok a szakítás körülöttem és felfigyeltem erre a jelenségre.

2020. nov. 23. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Én is észrevettem bizonyos embereknél (mondjuk én jónéhány srácnál is), de magam nem csináltam ilyet. Szerintem ilyenkor eléggé kompenzálnak, de ha segít továbblépni akkor igazából nem ártanak senkinek. Majd ha túlléptek foghatják a fejüket, hogy mekkora hülyeség volt :D
2020. nov. 23. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Én csináltam ilyet, még évekkel ezelőtt, így belegondolva elég gáz volt, most már nem tenném :D

Én csak a barátnőkkel posztoltam sokat, meg új hobbikról, de valaki direktbe minél hamarabb nyomatja az új faszival a képeket, azon jókat mosolygok :D. Meg a másik kedvenc, amikor bánat űzésnek képbejön a kutya/macska, és 100%-ban azzal van tele minden. Na olyankor megy a kikövetés 😂. Imádom az állatkákat, de ami sok, az sok...

2020. nov. 23. 15:38
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

A szakítás utáni aktivitásnak több célja van! Elsősorban az ex mocskolása, porig alázása minden fórumon. Másodsorban jelezni kell a többi férfiismerősnek, hogy a punci független és lehet jönni.

Ilyenkor először célzottan az ex mocskolása illetve az erőt adó motivációs posztok (Szabó Péter, Marozsán Szabolcs ... régebben Coelho) jelennek meg. Később a függetlenség szépségeit és előnyeit ecsetelő feminista posztok, ezt követően - ha a bikáknak ez nem lett volna elegendő jel - jönnek a szexy selfie-k, lehetőleg agyonra filterezve, illetve a barinők megtag-elésével posztolt csajos bulik tömkelege bebaszcsiról, egy jópasi-tapizásáról, vagy egyszerűen csak a fantasztikus hangulatról. Mindegy csak piásüveg legyen a képen (mindegy, hogy asztalon vagy kézben).

Hosszabb sikertelenség után az exet fikázást és a szingliség dicsőítését felváltja a férfiakat alázó poszt, majd később merészebb (bikinis) képek - szigorúan a filterekkel. Még később a feltűnési viszketegség vagy napi több fotó (selfie) posztolását vagy több idézet posztolását hozza elő.

Van olyan ismerősöm, aki 8 év szingliség után mára már a konyhai műveit posztolgatja azt bizonyítandó (elsősorban a férfiak felé), hogy Ő mennyire házias, micsoda konyhatündér és mennyire jó asszony lehetne. Csak egyrészt mindenki ismeri, hogy egy elviselhetetlen pénzéhes fúria, másrészt a konyhai műve inkább moslékra hajaznak, harmadrészt meg a kép szövegezése (képcím, vagy a hozzászólások) bőven megmutatja milyen a kislány .... kissss .... VÉNleány intelligencia szintje.

A Facebook aktivitásunk többet árul el rólunk mint gondolnánk. Főleg a nőkről egy szakítás után!!!

2020. nov. 23. 15:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A húszas éveim elején én is csináltam ilyeneket, eléggé cinkes lehettem :D

Kb azt is kiraktam, hogy milyenre festettem a körmöm, meg ilyen kényszer posztokat arról, hogy milyen boldog vagyok... ha fiú haverokkal fényképezkedtünk, akkor a képeket kétértelmű szöveggel láttam el. Fhú, gáz voltam na.

2020. nov. 23. 16:33
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

"a konyhai műveit posztolgatja azt bizonyítandó (elsősorban a férfiak felé), hogy Ő mennyire házias, micsoda konyhatündér és mennyire jó asszony"

Te erősen paranoiás vagy.

Márcsak azért is, mert senki nem úgy akar pasit szerezni, hogy ő mennyire csicska és kiszolgáló személyzet.

2020. nov. 23. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Én többet voltam olyankor aktiv, hogy lekössem a figyelmem, beszélgessek barátokkal, ismerősökkel, esetleg ismerkedjek. De nem az ex miatt, és nem is ontottam magamból a szerelemmel kapcsolatos posztokat.
2020. nov. 23. 17:10
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem értem a 3-ast miért pontozták le. Én egyetértek veled, mert tényleg van egy ilyen réteg, aki szóról szóra azt csinálja, amit leírtál. Nyilván nem mindenki, és szerencsére ennyire durván a többség nem szokta.

Viszont amit tényleg sokaknál látok az olyasmi, mint amit a többiek leírtak, főleg a 4-es nagyon beletrafált :)

Köszönöm a válaszokat, ment a pipa mindenkinek :)

2020. nov. 23. 20:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen mert szakítás után mindenki, a neten éli ki magát.
2020. nov. 23. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!