Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Élettársam haza költözött,én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élettársam haza költözött,én maradtam a közösen szerzett ingatlanban. Az ő nevén van,kiakarja fizetni a részemet de úgy hogy szerdán kifizeti és csütörtökre menjek el?

Figyelt kérdés

Mondtam neki várjon 5-hónapot még veszek egy másik lakást,albérletre nem akarom kidobni a pénzt. Most kaptam egy levelet egy ügyvédtől hogy még ott lakom,fizessek 50000-ft lakbért ? Semmilyen szerződés nincs erről csak így kivan találva ?

Szabályos ez ?

#Van ilyen vagy álmodom ?
2021. jan. 31. 10:58
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Az albérlet csak megfordult a fejemben de már elvetettem . Én ezt az ügyvédi magatartást nem értem .

Igen ezt írtam az ügyvédnek válasz levélben hogy nem fizet semmit a lakás fenntartásáért .

És szívesen megyek bíróság elé is .

Mivel nem leszek itthon hogy fogják megoldani ?

2021. jan. 31. 13:34
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
A kozos tulajdon megszunteteset el lehet inditani jogi uton, de hosszadalmas lesz. AMugy azt nem ertem, miert nem beszelitek normalis ember modjara? AMig te svajcban vagy, addig a pasas lakhatna a lakasban. Utana meg szepen elrendezitek a matekot.
2021. jan. 31. 13:49
 23/30 A kérdező kommentje:

Mert ragaszkodik ahhoz hogy szerdán reggel kifizet,én pedig menjek el másnapra .

22-es Ezt még mindég nem értem,jogi úton meglehet valakinek a tulajdon jogát szüntetni ?

Egy élő személynek ?

Ez nem derül ki az írásból de most a nő aki kiakar fizetni férfi a maradó .

2021. jan. 31. 13:57
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet. Mivel, ha te benne akarsz elni a lakasban, de csak a fele a tied, o meg nem akar benne elni, de all be a penze, azzal neki vagyoni hatranya szarmazik. Az, hogy ki a no, ki a ferfi tokmind1. Es ilyenkor az akinek epp vagyoni hatranya van, az szepen birosaghoz fordul, ha nem tudnak anelkul megegyezni. Ez viszont eltart egy ideig es altalaban mindenki bukik rajta. Perkoltseg, ugyved, stb. Ugye itt 3 fele kimenetel lehetseges. 1ik kivasarolja a 2ikat, 2ik az 1iket, vagy szepen el lesz arverezve az ojjektum.
2021. jan. 31. 14:02
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja a havi 50et meg ne fizesd ki, huzhatod nyugodtan az idot.
2021. jan. 31. 14:03
 26/30 A kérdező kommentje:

Jó persze természetesen a megoldásra törekszem ezért is vállalok külföldi munkát .

Még mindég nem fér a fejembe mi tudom én nem jövők haza egy évig mert lebetegszem oda kint vagy börtönbe kerülők . És mikor megjövők akkor már nincs fél házam csak itt van ennyi forint és ennyi volt ?

2021. jan. 31. 14:14
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem, azert ez nem ilyen egyszeru. Mondom eleg lassan haladnak ezek a dolgok. Persze, az jo kerdes, hogy ha evekig nem kerulsz elo, akkor mivan. Talan kerdezz meg egy jogaszt.
2021. jan. 31. 14:16
 28/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszokat !
2021. jan. 31. 14:35
 29/30 anonim ***** válasza:
33%
Most tenyleg 4 million megy a balhe? Ha tenyleg kimegy Svajcba, egy ev alatt osszesporolod a penzt, es felajanlhatod neki,hogy te vasarolod ki ot az ingatlanbol.Amig kulfoldon vagy, az exed nyugodtan visszakoltozhet.
2021. jan. 31. 15:09
 30/30 anonim ***** válasza:
Ha Svájcban elszel és nem jössz haza, akkor az itetni bíróság megkéri a svájcit, hogy hallgasson ki. Úgy tudom, hogy ez még nincs megszüntetve. Természetesen (ha megnyered) érheted az útiköltséget oda-vissza a vesztestől
2021. jan. 31. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!