Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élettársam haza költözött,én maradtam a közösen szerzett ingatlanban. Az ő nevén van,kiakarja fizetni a részemet de úgy hogy szerdán kifizeti és csütörtökre menjek el?
Mondtam neki várjon 5-hónapot még veszek egy másik lakást,albérletre nem akarom kidobni a pénzt. Most kaptam egy levelet egy ügyvédtől hogy még ott lakom,fizessek 50000-ft lakbért ? Semmilyen szerződés nincs erről csak így kivan találva ?
Szabályos ez ?
Az albérlet csak megfordult a fejemben de már elvetettem . Én ezt az ügyvédi magatartást nem értem .
Igen ezt írtam az ügyvédnek válasz levélben hogy nem fizet semmit a lakás fenntartásáért .
És szívesen megyek bíróság elé is .
Mivel nem leszek itthon hogy fogják megoldani ?
Mert ragaszkodik ahhoz hogy szerdán reggel kifizet,én pedig menjek el másnapra .
22-es Ezt még mindég nem értem,jogi úton meglehet valakinek a tulajdon jogát szüntetni ?
Egy élő személynek ?
Ez nem derül ki az írásból de most a nő aki kiakar fizetni férfi a maradó .
Jó persze természetesen a megoldásra törekszem ezért is vállalok külföldi munkát .
Még mindég nem fér a fejembe mi tudom én nem jövők haza egy évig mert lebetegszem oda kint vagy börtönbe kerülők . És mikor megjövők akkor már nincs fél házam csak itt van ennyi forint és ennyi volt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!