Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Munkanélküliség miatt szakítás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkanélküliség miatt szakítás?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok és 1 hónapja elvesztettem az állásomat, és hiába keresgélek újat, nem találok olyat, ami megfelelne. Ez az állapot teljesen felőrölt, itthon ülök és nézek ki a fejemből, nincs étvágyam, nincs kedvem találkozni a barátaimmal és azt érzem, hogy a szerelem is elmúlt, amit korábban éreztem a barátnőm iránt. Ezt sajnos ő is megérezte, és bár próbál lelkileg támogatni, én már minden önbizalmamat elveszítettem és szerintem a legtisztességesebb megoldás a részemről az lenne, ha szakítanék vele, hogy esélyt adjak neki, hogy megismerjen egy olyan férfit, aki meg tudja teremteni az együttélés feltételeit.

A bevételkiesés miatt már nem tudtam fizetni az albit, visszaköltöztem anyámhoz, nem tudom meghívni egy kajára, ha vásárolni kell, akkor is el kell vele számolnom. Ennél megalázóbb helyzetben sosem voltam.

Mi a helyes megoldás? Van valaki hasonló cipőben?

2021. jan. 29. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ja bocs, ilyen felfogással tényleg utcára kerülnél.
2021. jan. 30. 08:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor mi lenne ha külföldön keresnél munkát? Ha van egy fél éves tartalékod nem értem minek kellett anyádhoz költözni. A gyári munkát meg ne nézd le. Most is sokra mentél a diplomáddal meg a 3 nyelvtudásoddal. Meg kell tapasztalni mindent. Eddig tudtad milyen érzés fent lenni most megtudod milyen lent lenni. Utána annál jobban fogod értékelni amid van. A barátnőddel meg ezért ne szakíts. Ez nem ok rá. Kelj fel a földről, porold le magad és menj tovább. Tudod te hányszor fogsz még így elhasalni az életben? Akkor se csinálhatod ezt meg. Ne sajnáltasd magad hanem viselkedj férfiként.
2021. jan. 30. 20:40
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm igazad van igyekszem
2021. jan. 30. 22:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha alábbhagyod a szintet akkor könnyen ottragadhatsz. Én még várnék legalább egy-két hónapot és csak utána vállalnám el a "sori" munkát.

Mondjuk ez rajtad múlik, hogy a három idegennyelv mellett még mit tudsz felmutatni.

Talán kicsit megalázó számodra ez a szituáció de én bármit megtennék egy olyan lányért aki ilyen nehéz helyzetben is velem lenne. Nekem jól fizető melóm van de a lány akivel alakulóban volt valami nemrég nyögte ki, hogy ha nem lennék mérnök jó fizetéssel akkor szóba se állna velem. Csak annyit tudok mondani, hogy becsüld meg azt amid van. Jönnek majd jobb idők is.

2021. febr. 1. 20:27
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2021. febr. 1. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!