Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Munkanélküliség miatt szakítás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkanélküliség miatt szakítás?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok és 1 hónapja elvesztettem az állásomat, és hiába keresgélek újat, nem találok olyat, ami megfelelne. Ez az állapot teljesen felőrölt, itthon ülök és nézek ki a fejemből, nincs étvágyam, nincs kedvem találkozni a barátaimmal és azt érzem, hogy a szerelem is elmúlt, amit korábban éreztem a barátnőm iránt. Ezt sajnos ő is megérezte, és bár próbál lelkileg támogatni, én már minden önbizalmamat elveszítettem és szerintem a legtisztességesebb megoldás a részemről az lenne, ha szakítanék vele, hogy esélyt adjak neki, hogy megismerjen egy olyan férfit, aki meg tudja teremteni az együttélés feltételeit.

A bevételkiesés miatt már nem tudtam fizetni az albit, visszaköltöztem anyámhoz, nem tudom meghívni egy kajára, ha vásárolni kell, akkor is el kell vele számolnom. Ennél megalázóbb helyzetben sosem voltam.

Mi a helyes megoldás? Van valaki hasonló cipőben?

2021. jan. 29. 20:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
most el vagy keseredve, de emiatt a leírásod alapján semmiképp sem szakítanék. kitartóan kell munkát keresni, erősnek maradni, az élet később is fog nehéz helyzetek elé állítani.
2021. jan. 29. 20:30
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
1-es vagyok, egy hónap egyébként egyáltalán nem a világvége.
2021. jan. 29. 20:30
 3/15 anonim ***** válasza:
63%
Várd ki a február végét ha a külföldi piacok bedölnek rengeteg embernek nem lesz meloja.
2021. jan. 29. 20:31
 4/15 anonim ***** válasza:
16%
Ezért okosak az olyan nők kik eltartatják magukat.
2021. jan. 29. 20:32
 5/15 A kérdező kommentje:
anyagilag tőlem független a barátnőm, de akkor is, mikor megismerkedtünk kimondatlanul is ígértem neki egy életvitelt amiben ő boldog lehet és ez most megszűnt. egy vesztes vagyok, akit semmi oka sincs szeretni és kitartani mellette.
2021. jan. 29. 20:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne butáskodj egy nő aki szeret az téged szeret és nem a pénzedet. Amúgy meg ebben a vírusos helyzetben minden nornális emver megérti ha a párja elvesztette a munkáját és nem is talál.

Legyél kitartó mert egyszer vége lesz a vírusnak és fogsz találni!

2021. jan. 29. 20:43
 7/15 A kérdező kommentje:
nem arról van szó, hogy a pénzemért szeretne, sosem mutattam neki gazdagságot, egyszerűen csak volt arra pénzem, hogy hetente étterembe járjunk (karantén idején egzotikus ételeket főzzek), ha szép idő van kiránduljunk, ha ünnep van, megajándékozzam valami aprósággal és ebből a középosztálybeli életből belezuhanni ebbe a teljes kiszolgáltatottságba minden lelki erőmet elvette. ha anyám nem lenne akkor utcára kerülnék. nem tudok senkit és semmit sem szeretni ha magamat most mindennél jobban utálom.
2021. jan. 29. 21:09
 8/15 anonim ***** válasza:
nem kerülnél utcára, sori munkásokat mindig keresnek. igazából egy havi fizud esett ki egyelőre, lehet azon érdemes gondolkodni, hogy legközelebb inkább spórolj, minthogy hetente étterembe járj.
2021. jan. 29. 21:18
 9/15 A kérdező kommentje:
3 idegennyelvtudással és egyetemi végzetséggel nem szeretnék sori munkát köszi. természetesen spóroltam, fél évre elegendő tartalékom van kajára, számlákra. de mivel nem tudom meddig tart ez az állapot minden forintot számolok
2021. jan. 29. 21:28
 10/15 Dwikee01 ***** válasza:
A munka nem szégyen csak aki úgy gondolkodik 0 nál nem jobb a sori munka? Nem életed végéig kell oda járni dolgozni hanem addig ameddig nem találsz jobbat ennyi..
2021. jan. 29. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!