Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogos lenne, ha csak szó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos lenne, ha csak szó nélkül faképnél hagynám?

Figyelt kérdés

Rengetegszer bántott verbálisan és nonverbálisan is. Mindig próbálta visszaédesgetni magát, és hiszek abban, hogy az ember változhat, de neki egyszerűen nem megy. Durva és agresszív a szemléletmódja és radikális a hozzáállása az emberekhez.

Ezenfelül néhol magamat kell nézni már, nekem ez romboló, de nem tudom, a másikat hogy érintené az, hogy a bútoraimat kipakolva üres lakásra érne haza, mindezt azért, mert durvul el a helyzet és gyakorlatilag a viselkedésének köszönheti. Nem büntetni akarom vagy sanyargatni, de a szavak nem hatnak és az ész érv se.

Illetve félek, hogy ezt egyszer visszakapom a karmától vagy az élettől, hogy nem tettem meg eléggé mindent és cserbenhagytam a másikat.

2021. jan. 25. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt már rég meg kellett volna tenned!
2021. jan. 25. 13:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha valakivel te is igy bansz, kapd vissza. Hulyeseg attol tartani, milyen erzes neki.

Arra vigyazz, hogy ne tudjon bosszut allni, mert biztos, hogy ettol iszonyuan serul az egoja.

2021. jan. 25. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jogos!

Nem szabad vele leállni és elmondani mit szeretnél mit fogsz tenni stb, mert az hosszú hosszú vitává fajul, azt nem úsznád meg egykönnyen.

2021. jan. 25. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Alapból azt mondanám, hogy valóban nincs értelme ezt folytatni, de szakíts rendesen, viszont ha jól értem, agresszív és azért nem mersz szóban. Ilyen esetben már nem a te hibád lenne, ha nem ülsz le vele szépen megbeszélni. Talán a legjobb megoldás, ha lelépsz amíg nincs ott, de azért hagysz egy üzenetet, amiben leírod, hogy részedről vége, mert... és ne keressen többet. Ha nem akarod látni a reakcióját, akkor írd papírra és azt hagyd ott, amúgy meg tiltsd le mindenhol.
2021. jan. 25. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Közöld vele, hogy részedről vége. Ha gondolod, hogy bántana (megütne), akkor előtte hívj segítséget, lehetőleg férfit (apa, testvér, barát).

Kié a lakás, mert ezt írod: "...hogy a bútoraimat kipakolva üres lakásra érne haza...". Albérlet? A lépcsőházba ne rakd ki a holmiját, mert ellophatják. Ha Te költözöl el, akkor elég, ha cédulán üzenetet hagysz és vedd figyelembe az előttem válaszolókat is.

2021. jan. 25. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!