Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdenétek így?
Egy próbát csinálhatsz, legalább megtudod hogy menne-e.
Viszont szerintem ez olyan, mint halottnak a csók.
Még ha szét is mentetek és csak ennyi lenne az egész... De volt neki más is, és akárki akármit mond ez a tudat nagyon zavaró tud lenni. Én nem hiszem hogy túl tudnék lendülni rajta, viszont te lehet. Ezért gondolom, hogy egy próbát megér, esetleg megint szét mentek és tudni fogod, hogy ennek végleg vége.
#12 mert a gyerek mit számít ebben a kérdésben?
Hiába van gyerek, ha vége a kapcsolatnak. Az meg hogy ha a gyerek ilyen példát lát végképp felejtős.
Bár tudom sokan a gyereket használják, indoknak is, de ezzel egyet talán soha nem tudok érteni.
A gyerek valószínűleg jobban érezné magát, ha újra egy fedél alatt laknának.
Az asszony várja haza a papucsát, ő is menne haza. Tehát mindenki megkapja amit akar, akkor is ha itt 100an írjuk meg neki, hogy hülye vagy.
Ha nincs gyerek akkor meg szabad ember, élvezhetné is.
Az én volt csajom is vissza akart jönni, csak éppen olyan alá feküdt akit utálok, így kizárt, hogy visszafogadjam, hiába szeretném ismét lefeküdni vele. Mikor összepakolt, még az ágyat is lecseréltem.
Olyan dolgot meg kizártnak tartok, hogy valakit elcsábítak, aztán 4 hónap múlva visszakönyörögné magát ilyen nevetséges szöveggel. Gondolom nincs hova mennie, és azt hiszi, hogy vagy annyira balek és visszafogadod.
Utoljára párszor megdugod, ha van kedved hozzá. De mindenképp kukába való ilyen nő.
És szedj fel egy fiatalabb csajt.
Ennyire hülye nem lehetsz, hogy vissza akarod fogadni. A feleséged téged total hülyének néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!