Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan mondjam el hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el hogy már nem szeretem?

Figyelt kérdés

Pár nap múlva leszünk fél évesek és elég fiatalok vagyunk

Eleinte nagyon szerelmes voltam belé de ez az érzés már elmúlt

Ő nagyon szeret és nem látja hogy próbálok távolodni tőle

Nem akarom megbábtani mert érzékeny típus (és pánikbeteg)

A szüleim imádják őt és ez kölcsönös

Nekik hogy mondjam el? Haragudnának?

2021. jan. 19. 14:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

11es

Itt van pár ok de igazad van mindenki máshogy látja nekem ezek zavarók és rosszul esnek

Beszabályozza hogy kivel barátkozhatok

Nem beszélhetek fiúkkal (az osztályból sem)

Hozzám vágja hogy nem lesz belőlem semmi (4es tanuló vagyok)

Minden veszekedésnél fenyeget hogy öngyilkos lesz

Nem lehet szabad akaratom pl nem enged el aludni éjfél előtt

2021. jan. 19. 17:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Visszavonom. Egy ilyenből én is kiábrándulnék, akkor is, ha nagyon szerelmes voltam. Teljesen természetes a reakciód, ez egy bántalmazó kapcsolat és a legjobb, amit tehetsz, ha kimenekülsz belőle. Tényleg az a legjobb, ha nagyon határozott vagy, különben nem fog leállni. Ne érdekeljen, mivel fenyeget. A bántalmazó kapcsolatok jellemzője, hogy amikor a bántalmazott partner besokall és ki akar lépni, a bántalmazó 180 fokos fordulatot vesz, teperni fog ezerrel, valószínű változatni is fog a viselkedésén, de mivel már nem szereted, ne adj neki esélyt. Én azt gondolom, ha még szeretnéd, egy próbát megérne, mennyire képes tartósan megváltozni, nekem volt olyan partnerem, aki évekre képes volt változtatni, ettől függetlenül évek múlva bizonyos szituációban előjött belőle ugyanaz és nem sokat voltam boldog mellette, cserében viszont az önbizalmamat teljesen tönkretette, még tükörbe nézni is utáltam, az életem meg szépen eltelt. Én csak abból a szempontból nem bánom, hogy így történt, mert én nagyon sokáig szerettem és amíg az érzés nem múlt el belőlem, boldogtalanabb lettem volna nélküle. De ha már nem szereted, ne húzd az időt.
2021. jan. 19. 17:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Szakíts vele!

Nem lesz öngyilkos, csak zsarolni akar.

Olyan alapvető dolgoktól akar megfosztani, amik maguktól értetődően járnak az embernek. Poklok pokla lenne vele az életed. Csak azt nem szabályozná be, hogy mikor vehetsz vagy nem vehetsz levegőt (da talán még azt is megszabná - képletesen szólva).

2021. jan. 19. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!