Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem beszélgetünk bár szeretem, amióta megismertem, hogyan mondjam el neki ?
Új év hajnalban annyit írtam neki , hogy
“arcodròl mosoly, szìvedből a szeretet ne hiànyozzon” Legyen boldog az ùj évet, ő semmi bővet nem válaszolt csak , hogy boldog új esztendőd.
1,5 hónapja találkoztunk , pontosabban én kerestem meg őt, mert azt mondta ha azon a részen vagyok szóljak neki és igyunk meg egy kávét .
Én megtettem az első lépést elmentem hozzá.
Tali után 1 óra múlva -Megírtam neki , hogy szimpatikus és örültem az ismerkedésnek, ez szinten egy lépes volt. (Helyes, tetszik stb)
Úgy voltam elég legyen nem fogom keresni, meg várok , hogy ő keressen... hat nem tette....
Tudom, hogy most élete nehéz időszakát éli az apukája beteg, az anyukája meghalt mert covidis volt... Az üzlete nem olyan mint korábban a vírus miatt.
Az éttermek, kávézók , zárva de nem csak az ő életét bolygatta fel ez a vírus hanem az egész világét.
Én úgy érzem akarna velem mélyebben ismerkedni, de valamiért nem teszi....
Hogyan vázoljam el neki, hogy többet akarok, ha ô nem akar komoly kapcsolatot nekem jó lenne a szex kapcsolat is vele.
Még, hogy szereted, hát nem is ismered! Bálványozol valakit...
Az első dolog, hogy ezt tedd rendbe magadban, utána meg kezd el keresni, érdeklődj iránta.
Szeretem, hasolnó munkakör.
Munka összeköt minket. Ismerem, tudok mindent amit tudni kell, ez elég ahhoz, hogy szeressem ....:()
Szia!
Férfi vagy ugye? (Csak amiatt kérdezem, mert a két esetben tök más a helyzet szerintem...)
Én nő vagyok szóval, ha velem történne ez akkor ezt gondolnám:
Ez egy iszonyat kellemetlen újévi köszöntő, amit általában a lúzer/para pasik küldenek (ne vedd magadra légyszi), a rövid válasznak lehet ez az egyik magyarázata, vagy hogy szilveszterkor bulizik és nem fog írogatni, de akkor később visszaírt volna.
Az hogy nem keresett és nem is válaszolt egyértelmű szerintem, hogy nem érdekled.
A családi helyzet miatt, ha ezt mondaná nekem valaki, hogy mindenkinek szar még fel is pofoznám ebben a helyzetben. (Tudom/nagyon remélem, hogy nem mondtad neki ezt.) Itt mindenféleképpen időt kell neki hagynod, mert valószínűleg egy párkapcsolat miatt is aggódni még plusszban nem kellene a háta közepére sem. Valamint ebben a helyzetben még akár ijesztő is lehet a gondolat, hogy valakihez még ragaszkodjon.
Szerintem ebben a helyzetben Te akarsz Vele kezdeni és nem Ő Veled, csak kivetíted ezt a vágyadat rá. (Bár ezt csak Ti tudhatjátok.)
Ha tényleg van kémia, akkor se akard szerintem ezt most direkt az arcába csapni. Beszélj meg vele egy találkozót, amin legalább 4-5 órán keresztül együtt vagytok (egy kávényi idő erre édes kevés). Ha volt már 2-3 randi és tudtok rendes beszélgetéseket folytatni, szerintem csak akkor kérdezd meg. A módszer szerintem egyszerű. Legyél őszinte. Csak akkor nyálazd túl, ha tudod, hogy szereti ezt (van akit egy szál rózsa elvarázsol és van akit ez elriaszt egyből). A szexpartnerséggel elő ne gyere... Az a bulizós kavarásokból szokott kialakulni és nem úgy, hogy random megkérdezi a srác akivel randizgatsz... Én még meg is sértődnék...
Ha a randi elhívásodra nem válaszol, vagy visszautasít, akkor ne erőltesd szerintem, mert nem akar tőled semmit.
Remélem tudtam segíteni. Sok sikert.
Nő vagyok 23 éves nő
Ő 34 éves ferfi
“de nem csak az ő életét bolygatta fel ez a vírus hanem az egész világét.”
Te aztán rohadt empatikus vagy...
Rettenetesen nyomulsz, pedig egyértelmű, hogy nem akar tőled semmit. Hiába köt össze a munka, az nem jelenti azt, hogy ismered is. Maximum testileg vagy nő, de fejben kb.egy 13 éves tinilány.
Hagyjd békén szerencsétlent, van elég baja a nyomulásod nélkül is.
1,5 hónapig nem kerestem.
Nem írtam , nem kerestem, büszkeséből, és hogy ne legyek nyomulós .
Új évkor írtam egy köszöntőt, ami teljesen normális ......
Az lenne nyomulás ha minden héten bombáznám üzenetekkel.....
A képeimet kedveli egyébként mindig bár tudom ez másodlagos nem fontos tény ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!