Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tönkretett az expasim?
Vége lett a kapcsolatnak mert nem fejezte ki a szeretetét, semmi önbizalmam jelenleg, szexben sosem élveztem el vele, magamhoz sem tudok nyúlni mert nincs gusztusom magamhoz, mert mindig azt éreztette velem hogy nem vagyok elég jó. Kapcsolatunk előtt nem voltam ilyen, ő az első, sokat gondolok rá. Hogy lábaljak ki ebből? Mi növelhetné az önbizalmam?
22/l
Ez úgy gondolom természetes. Most mélyponton vagy, minden szempontból, ezt az írásodon is érezni. Ami fontos, hogy ne a jelenlegi helyzetre koncentrálj, ezen nem tudsz változtatni. A fontos, hogy ebből minél hamarabb ki tudj lábalni, tehát a válasz, az idő. Tudod miket szeretsz az életben, tudod miben vagy jó, tudod az előnyeidet. Ezekben gondolkozz, éld meg a nőiességed. A sok károgó miatt kiemelném, hogy nem arra gondolok, hogy feküdj le mindenkivel, ellenben flörtölni szabad, ismerkedni szabad, légy csinos, ne sajnáld magadtól a kényelmet, lazulást, szabadságot.
Nincs új a nap alatt, én most látatlanban azt mondom, ha megfogadod amiket írtam 1 max 2 hónapon belül úgy tudsz visszatekinteni a jelenlegi állapotra, még ha ez most hihetetlennek is hangzik, hogy milyen lüke voltam, amiért ekkor így gondolkodtam. :)
29F
Az a baj, hogy ti nők nem tanuljátok meg az alapvető lényegét a nő szerepének: SZERETŐ. Ne barátnő, vagy pláne ne feleség legyél, hanem egy érett, felnőtt FÉRFI szeretője!
De ti inkább: https://www.youtube.com/watch?v=rZapPuNEJ1k
22 éves csaj vagy. Gyakorlatilag, minden ujjadra kaphatsz normális jelentkezőt, DE te mégis egy gyökérrel voltál együtt. Nem, nem a pasid tett tönkre, hanem te akartad ezt magadnak. És továbbra is te akarod, hogy így legyél.
Ezen senki sem segíthet, csak te.
Egyébként, az egyik ismerősömnek volt egy ilyen exe. A kapcsolatban mindennél kussolt a lány, semmit sem közölt. A kapcsolat végén vágta a másik fejéhez, hogy az milyen gonosz volt ezért és azért. Hát, a srác igazából nem volt olyan gonosz, szimplán a csaj volt eleve egy lelki nyomorék. És, ez volt a módszere. Rá 1 hónapra, már más "pasit" boldogított, akivel hú, de happy volt a kapcsolat... Aztán vele is eljátszotta ezt szakításkor.
Én mindenképpen keresnék magam mellé egy barátot, akivel kibeszélhetem/kiadhatom magamból az összes haragot, szomorúságot.
Viszont mindenek felett a legfontosabb az idő. Ajd magadnak bőven. Találj új elfoglaltságokat, vidd el saját magad randizni...embere válogatja, ki mivel szeret időt tölteni. Sírd ki magad, elfolytani csak rosszabb. Viszont a könnyeknek. fogynia kell idővel, fognak is.
Azt mondod, nincs gusztusod magadhoz. Ha van rá módod, intézz egy fotózást. Akár profibbal, akár egy haver telefonjával...hidd el, jó érzés tud lenni, amikor tagadhatatlanul jó rólad egy/több kép.
Újra találdd meg önmagad, légy te a legfontosabb számodra. Gondolj bele, mennyi mindent tettél másokért, most tedd magadért mindazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!