Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretem, ha tönkretett? Miért akarom visszakapni, ha szörnyű volt a kapcsolat?
4 hónapja szakítottunk. Előbb kellett volna, mert tönkretett eléggé, egészségileg és lelkileg is. Depressziós lettem mellette. Szakítás után 1 hónappal már jobb volt, de még azóta is szeretem és hiányzik, vissza akarom kapni de ő nem akarja (ő szakított, pedig nekem kellett volna). Voltak jó részek a kapcsolatunkban, olyanok is amiket mástól eddig nem kaptam meg, de a rossz volt többségben, de ha visszakaphatnám talán el tudnám felejteni a rosszakat.
De ha kapcsolat közben szenvedtem akkor most miért nem vagyok boldog és felszabadult?
21/L
Ha eddig kibírtad, ezután is ki tudod remélhetőleg.
Semmiképp ne fuss utána, legyen tartásod, egy nő nem lohol olyan után, aki dobta. Sőt, senki után.
Hidd el, ha még nem enyhült a fájdalom, idővel akkor is fog. Még néhány hónap, és nem fog hiányozni neked.
"Miért szeretem, ha tönkretett? Miért akarom visszakapni, ha szörnyű volt a kapcsolat?"
Talán, mert nem vagy normális?
Tényleg az eszem megáll egyes nőkön!
Ti rontjátok el a férfiakat!
Ne fuss utána, a válasz benned van.
Talán első kapcsolat?! Talán az első igazi érzésekkel teli kapcsolat, olyan se veled se nélküled?
Lehet!
Kicsit gondolkodj magadban, csendesedj el, és meg fogod találni magadban a válaszokat, le fogod tudni zárni őt, és új boldog kapcsolatba lépni amikor eljön az ideje.
UI.: földhözragadt vagyok, nem valami agyturkász hívő, vagy tudom-is-én. Amit mondtam tényleg segít!
Stockholm-szindróma? Pszichológust ajánlanék inkább, mert abszolút nem normális, hogy egy ennyire destruktív kapcsolatba vágysz vissza. Kezeltesd magad!
(Amúgy hány ilyen nőt látok magam körül, eszméletlen...!)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!