Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért követ az exem a social median?
Az exem elhagyott másfél év után az előttem lévő barátnője miatt, úgy tudom beszélgetnek/tek, de nem jöttek össze (még?!), igazából nem tudom milyen kapcsolatban állnak most, de az exem nem lájkolja a lánynak semmilyen képét, nem követik instán egymást. Engem azóta sem követett ki, soha nem nézett insta storykat, de ha én kiteszek valamit 10 percen belül már lesi is. 2 havonta rakott ki mellettem is és előttem is storykat, most meg napi szinten kitesz valamit (amit én nem nézek meg, az ismerőseim kéretlenül is küldik...) Nem értem mi ez a feltűnési viszketegség nála és miért csekkol engem folyamatosan, ha már lassan 2 hónapja vége és nem is beszélünk azóta sem.
Tudom, tudom, tini kategóriába való kérdés, de nem vagyok tini, csak egy szomorú szerelmes felnőtt...
Social media, story...
Neked 44F-fel kéne randiznod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!