Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért követ az exem a social...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért követ az exem a social median?

Figyelt kérdés

Az exem elhagyott másfél év után az előttem lévő barátnője miatt, úgy tudom beszélgetnek/tek, de nem jöttek össze (még?!), igazából nem tudom milyen kapcsolatban állnak most, de az exem nem lájkolja a lánynak semmilyen képét, nem követik instán egymást. Engem azóta sem követett ki, soha nem nézett insta storykat, de ha én kiteszek valamit 10 percen belül már lesi is. 2 havonta rakott ki mellettem is és előttem is storykat, most meg napi szinten kitesz valamit (amit én nem nézek meg, az ismerőseim kéretlenül is küldik...) Nem értem mi ez a feltűnési viszketegség nála és miért csekkol engem folyamatosan, ha már lassan 2 hónapja vége és nem is beszélünk azóta sem.

Tudom, tudom, tini kategóriába való kérdés, de nem vagyok tini, csak egy szomorú szerelmes felnőtt...

2021. jan. 14. 23:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Social media, story...

Neked 44F-fel kéne randiznod.

2021. jan. 15. 07:22
 12/17 anonim ***** válasza:
nem te követed öt?
2021. jan. 15. 19:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Én ezzel próbáltam neki üzenni mert máshogy nem kommunikálunk most
2021. jan. 22. 15:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát én ezt az üzengetést meguntam. Pedig tudom, hogy üzent, nem is egyszer. De ezeken a körökön már rég túl kellett volna jutnia. A legegyszerűbb megnyomni a gombot, aztán ha a másik mégse kell, lehet úgy tenni, mintha ő látott volna bele a dolgokba valamit. Engem most már csak egyenes beszéddel és személyesen lehet elérni. Elegem van a kettőt előre, hármat hátra taktikákból. Az elején még elmennek ezek a jelzések, meg van a varázsa, nagyon szeretem, de ha itt megreked egy kapcsolat vagy vonzalom, az egy idő után csak annyit jelent, hogy az egyik fél nem gondolja komolyan.
2021. jan. 22. 16:27
 15/17 A kérdező kommentje:
De mit akarnak ezzel üzenni?! Nem lenne egyszerűbb felkeresni a másik felet?
2021. jan. 23. 09:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem szeret, de az élete része voltál. Nem akar veled találkozni, de kiváncsi. Igy kell felfogni, ha nem tetszik akkor tiltsd
2021. jan. 23. 09:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Én az éppen aktuálisan hallgatott zenéket raktam ki a megfelelő dalszöveg odaillesztésével. Tudom hogy látta őket, és azt is tudom hogy már nem értem el vele semmit. A szívem egy utolsó dobbanásával próbálta még elérni de már túl késő volt
2021. jan. 23. 10:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!