Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti ezen elgondolkodnátok szakítás után?
Figyelt kérdés
Ha már eldöntöttétek, hogy szakítotok, lezárjátok a kapcsolatot, és pár hete külön is éltek, de belül még szeretitek valamennyire a másikat, és kötődtök hozzá, akkor mit szólnátok, ha a másik felajánlaná, hogy legalább egy párterápiára menjetek el, hogy kiderüljön, menthető-e még a kapcsolat. Van, aki adna ennek egy esélyt, vagy ha elkezdtétek lezárni, akkor már mindegy?2021. jan. 13. 19:58
1/8 anonim válasza:
Ha én már letettem valakiről, akkor itt már késő. De ez én vagyok, ezt neked kell érezni.
2/8 Sunshinedoll válasza:
Nem tudom, ha én szakítok valakivel, azt komoly megfontolás meg sokadik esély után teszem, szóval én onnantól kezdve nem óhajtok hallani a másikról.
De nem mindenki ilyen, biztos lesznek majd más válaszok is.
3/8 anonim válasza:
Nem szakítanék "csak úgy", ha szeretem a másikat és ennek ellenére is megteszem, akkor ott olyan nyomós indoknak kell lennie, amit nem lehet kimagyarázni. Szóval a továbbiakban is inkább hanyagolnám az illetőt.
4/8 anonim válasza:
Ha én szakítok, azt okkal teszem és az a végleges döntés. Előtte van ezer kérés, törekvés, hogy más legyen, nyitottság akármilyen közös megoldásra, végül figyelmeztetem, hogy ha ez így folytatódik, a kapcsolatunk nem fog. Ha ezután sem hallgat rám, akkor szakítok és soha többé vissza sem nézek, mert az azt jelenti, hogy több lépésben szart le, mint amennyit elviselek. Meg persze vannak instant szakítóokok, amikkel már a kapcsolat elejétől fogva tisztában van, mint például a megcsalás vagy a pofon. Ezekkel kapcsolatban akkor kell gondolkodni, mielőtt az ember megteszi.
5/8 anonim válasza:
Ne akkor akarjon mindent megtenni, amikor már késő!
6/8 anonim válasza:
Ha már azt is eldöntöttem, hogy külön költözök, akkor nem tervezek semmi közöset. Nélküle kívánom folytatni az éketem.
Ha menthetőnek ítélem a kapcsolatot, akkor a párterápiát próbálom.
Elköltözés esetén, sem időt, sem energiát nem szeretnék erre fordítani. Tovább lépek.
7/8 anonim válasza:
Nem szoktam egyik napról a másikra szakítani.Amikor az exemmel szakítottam,egy évig rágódtam,hogy mi legyen,majd eldöntöttem,de még így is csak fél év múlva szakítottam,de kellett még két hónap,hogy elfogadja,felfogja.Ígyis a végsôkig,sőt még azontúl is tovább húztam a dolgot.Itt már nem segített volna a párterápia,mivel kétszer is megütött,meg olyan dolgok történtek,amiket leírni is szégyellek.Röviden,párterápiára a kapcsolat alatt lehet szükség,kisebb nézeteltérések rendezésére,de kisebb nézeteltérések miatt meg nem szoktam szakítani.
8/8 anonim válasza:
Nem, mert ha úgy láttam volna, hogy menthető a kapcsolat, akkor még a szakítás előtt elmentünk volna terápiára. Ha meg én kezdeményeztem és ő nem vállalta, akkor utána már ne kapalódzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!