Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szeretem de mégis szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de mégis szakítani szeretnék?

Figyelt kérdés

Barátnőm sajnos nem olyan mint régen.(6eve vagyunk együtt )

Éjjel nappal játszik.

Nem törődik velem.

Folyton azzal fenyeget, hogy elhagy.

Pár napja szakítani szerettem volna vele...kapásból elkezdte, hogy én undorító féreg vagyok nem szeret most azonnal elmegy..amikor látta, hogy elengedném..kapásból máris elkezdett szeretni, hogy ő szerelmes öngyilkos lesz ha kidobom .megöli magát miattam és az én lelkemen fog szaradni minden közös cuccunkat földhözvagta ...összetörte..

Eltelt az incidens óta 4nap és én teljesen rideg hideg vagyok vele nem adok neki puszit se semmi..folyton azzal jön, hogy így nem lehet helyrehoznom a kapcsolatunkat, hogy ha én így, állok hozzá....

De ezek után már nem is akarok..késsel rohangált ..stb stb vélemény ? Adjak neki esélyt ?

2021. jan. 12. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

"Éjjel nappal játszik. Nem törődik velem. Folyton azzal fenyeget, hogy elhagy..(...) késsel rohangál."

.

Labilis idegzetű, pszichopata liba. Rúgd ki. Kell ez neked? Rabolja az idődet, hisztériás elmebeteg. Azt hiszi, azt csinál veled, amit akar.

Mi vagy te? Ápoló az ideggyogyi gondozóban?

2021. jan. 12. 19:27
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Ne adj neki semmit. Főleg ne szexelj vele.
2021. jan. 12. 19:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal szakíts vele!
2021. jan. 12. 19:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Talán jó lenne segítséget is keríteni neki, különben nem úszod meg.

Mi lesz, ha tényleg megpróbálja megölni magát, csak azért, hogy neked keresztbe tegyen? S még rosszabb: nem sikerül. Akkor aztán gondozhatod a labilis fejét.

Keríts neki egy terapeutát, mondd, hogy ez a feltételed a kapcsolat helyrehozásához.

2021. jan. 12. 19:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Már egyszer kiírtad szerintem ezt kérdésbe, egy csomóan mondták ott is, hogy szakíts, hányan mondjuk még?

Rakd ki és kész.

2021. jan. 12. 19:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Elmebeteg.

Szólni a szüleinek, hogy öngyilkossággal fenyegetőzik, megkérni apukát, hogy jöjjön el érte. A lány előtt ezt titokban tartani. Amikor megjött, csomgaonli, kitenni.

2021. jan. 12. 19:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát hallgass a lelkiismeretedre és belül mi volna a helyes irány..

Illetve ha hívő vagy akkor egy két fohász vagy ima is segíthet megtalálni az irányt..

2021. jan. 12. 20:42
 8/10 A kérdező kommentje:

Az a legnagyobb bajom, hogy, ezek tudatában is szeretem. De tudom , hogy nem jó ez a kapcsolat vele....így és megváltozni nem fog.

Sajnos próbálkoztam eleget vele.

Mindig meglagyul miatta a szívem.

Pl most is 2-3napja normális elhiteti velem, hogy cuki bujos. Ha arra gondol. Hogy elhagyom elkezd bogni stb...de tudom jól. Hogy ha mondom kap még egy utolsó esélyt ugyan az folytatódik mint előtte..

2021. jan. 12. 23:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy hülye körforgásban ragadtál, előbb utóbb úgyis meg kell majd törnöd, de előbb jobb, mint utóbb, mert idegileg kikészülsz és vesztegetitek egymás idejét. Ha meg komolyan elkezd aggódni, hogy elhagyod lehet felcsináltatja magát veled az akaratod ellenére, és a gyerekkel akar majd magához láncolni. Aki öngyilkossággal fenyeget erre is képes. Dobd ki minél előbb, ne legyél hülye.

De persze te életed, ha szeretsz szenvedni, tégy úgy.

2021. jan. 12. 23:17
 10/10 anonim ***** válasza:
A leány már majomindázik. Már van másik kan és azért fenyeget, mert bármikor átmehet hozzá.
2021. jan. 13. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!