Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem, de mégis az lenne a legjobb, ha szakítanánk?
Tavaly október elején jöttünk össze a barátommal,ő 27 éves én pedig 21. Nem élünk még együtt,de sokat vagyunk együtt,min 4-5napot biztos együtt alszunk egy héten. Igazából én nagyon szeretem őt,de sokszor úgy érzem,hogy ő csak úgy van velem. Már amikor összejöttünk,akkor sem volt az a szeretgetős fajta és mindig bizonytalan voltam azzal kapcsolatban,hogy szerelmes e. Az elején szinte mindig én hoztam fel a talit,mondjuk ez változott azóta,amikor felhoztam,hogy nekem nagyon hiányzik,hogy pl napközben is beszéljünk pár szót,ne csak este két mondatot akkor azt mondta változtat. Na hát nem sikerült. Ő nem olyan,mintha szerelmes lenne, nem mondja magától,hogy szeretlek vagy hiányzol,sosem mondja nekem hogy jól nézek ki vagy szép vagyok. És úgy érzem,hogy most betelt a pohár és ezek a dolgok nekem nagyon hiányoznak. Érdemes lenne megbeszélni vele,hogy tud e ezeken változtatni vagy szakítsak? Nem tudom mi lenne a legjobb,de én őt nagyon szeretem,olyan akivel tényleg tudnék tervezni a jövőben...már egy hete teljesen szenvedek,mert nem tudom mi lenne a helyes.
Kösziii
2-es azért egy szerelmes ember nem ilyen, tök mindegy milyen a szeretet nyelve.
Szerintem nem szerelmes, az introvertált típus is ha szerelmes akkor nagyon szeret, vagy van valami lelki traumája, vagy szimplán nem érdekli annyira ez az egész szerintem.
A szeretet és szerelem között van különbség, a kérdező igazából elbizonytalanodott, hogy szerelmes-e a barátja, a kérdés hogy hogy jöttek össze, akkor milyen volt, mennyire udvarolt, milyen volt a randi, mármint nem mindegy hogy fut néhány kört az ágyig vagy tényleg a személye érdekelte-e a lánynak, de ha te kéred hogy keressen és többet szeretnél vele találkozni, az necc szerintem, mert neki kéne ösztönösen tudnia ezt.
Szerintem nem szerelem, maximum szeret, de csak "flegmatikus szeretet".
Hát esténként pár mondat "beszélgetés" még egy sima szexkapcsolat van is gyér.
Szeret veled dugni, ennyi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!